Metaldays napoveduje še dva headlinerja

Metaldays

Ta teden imamo čast napovedati dva headlinerja. Na letošnji Metaldays festival prihajajo legende ameriškega heavy metala Iced Earth, da bo pa doza melodike popolna, napovedujemo Wintersun. Eden najbolj vročih finskih bendov ta trenutek so tretji headlinerji napovedani na Metaldays festivalu.

 

ICED EARTH

Zmrzal prihaja! V izjemno zadovoljstvo nam je, da lahko predstavimo drugega velikega headlinerja METALDAYS festivala v letu 2013: Jon Shafferjeve ICED EARTH. Ta združba ni samo ena najuspešnejših in najlegendarnejših ameriških heavy metal zasedb. ICED EARTH so titani znotraj svoje scene, ki še vedno proizvajajo udarne hite. Že od zgodnjih devedesetih let znajo impresionirati svetovno metal skupnost s silovitimi himnami, sestavljenimi iz masivnih kitar in nalezljivih melodij. Sedaj je črno na belem: ICED EARTH vam bodo dali potrebeno dozo legendarnega heavy metala, da se pocrkljate na vašem metal oddihu. Sprostite se in uživajte!

 

WINTERSUN

Napovedujemo tretjega headlinerja: Iz Finske, dežele tisočih jezer, prihajajo WINTERSUN. Zasedba, ki jo je okoli sebe zbral Jari Mäenpää prinaša zimsko sonce na METALDAYS festival. Že na prvem albumu ‘Wintersun’ so očarali metal skupnost s svojo energično glasbo navdihnjeno z vplivi tradicionalnega skandinavskega folka. Širok glasbeni spekter, ki sega od speed metala do masivnih kitarskih delov, je glavno orožje te zasedbe, ki sloves prvega albuma uspešno opravičuje tudi s sago ‘Time’, ki je zaradi obsežnih elementov razdeljena v dva dela – ‘Time I’ in ‘Time II’. Pripravite se na pošteno dozo pravega finskega melodičnega death metala, ki vam jo bo ta četverica zagotovo postregla na odru METALDAYS festivala.

 

Obiščite nas na spletu:

www.metaldays.net

www.facebook.com/MetalDaysFestival

Povezani članki: