Mešanica bencinskih hlapov, glasne glasbe in seksi deklet

DJ Mosaken

Prihodnji teden se v slovensko prestolnico vrača karavana frikov prostega sloga, ki bo poskrbela za svojevrsten hedonističen vrtinec ekstremnega športa, dobre glasbe, posebnih pirotehničnih učinkov in mičnih deklet. Največji tovrstni spektakel na svetu, bo 1. aprila zavzel ljubljansko Dvorano Stožice s povsem prenovljeno predstavo in navdušil predvsem adrenalinske odvisneže.

Ognjena dekleta, jeklene zveri in dobra glasba

Znotraj družine Masters of Dirt je svoje mesto našlo kar nekaj edinstvenih posameznikov in umetnikov. Poleg voznikov, katerih športni dosežki so primerljivi največjim svetovnim imenom moto športa, se v njihovi družbi odlično počuti tudi glasbeni mojster DJ Mosaken, katerega glasba vzdržuje močen ritem predstave. Nikakor pa ne gre spregledati ognjenih deklet, ki skrbijo za dodaten dvig temperature predvsem pri obiskovalcih močnejšega spola. The Fuel Girls je skupina mičnih deklet, ki jim divje življenje na meji mogočega ni tuje. Poleg popolnih teles, ki jih krasijo številne tetovaže, so pripadnice tega divjega kolektiva prav tako nadarjene kot ostali nastopajoči; dih jemajoči podvigi na trapezu, hipnotičen trebušni ples ter spektakularno bruhanje ognja so le majhni delčki zabave, ki jih bodo deležni obiskovalci.

Po razprodani predstavi v ljubljanskih Stožicah pred dvema letoma se karavana adrenalinskih frikov vrača v nadgrajeni različici, ki obeta nove trike in še več športnih in zabavnih presežkov. Za svoje vragolije bodo jezdeci zajahali ene najbolj divjih jeklenih zveri različnih kategorij: od motokrosa v prostem slogu (FMX), do BMX in gorskih koles ter velikanov med motornimi vozili; 300-kilogramske motorne sani. Stožice bodo tako letošnjo pomlad gostile najbolj vročo mešanico bencinskih hlapov, motorjev in lepih deklet, ki vabijo, da se z njimi vred prepustite adrenalinski noriji.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.