3. tattoo konvencija v Ljubljani

tattoo konvencija

Že tretja mednarodna tattoo konvencija, ki se bo dogodila med 29. in 31. marcem za Bežigradom (Športni center Triglav) dokazuje, da je tudi Slovenija naklonjena tej veji umetnosti.

Povabljenih je preko 40 artistov, tako iz domačih kakor tujih logov. Uspešni sta bili že prvi dve konvenciji, saj so bili praktično vsi tetoverji zasedeni po ves dan, ob spremljevalnem programu pa so se zabavali tudi tisti, ki so prišli na prireditev zgolj iz radovednosti. Letos bodo gostujoči umetniki iz šestih držav.

Kot je že v navadi, bo tattoo konvencija ob koncu tridnevnega druženja postregla z nagradami za najboljše izdelke, ki zagotovo sodijo v kategorijo umetniških presežkov. Potem ko je lani po izboru občinstva slovila primorska umetnica Tamara iz Ink DeLuxe in so nagrade prejeli tudi slovenski mojstri Dejan Marič, Igor Muršič in Mato Kapler, se tudi letos obeta zanimiv boj med tetoverji.

Spremljevalni program bo – ob tekmovanju za najboljše umetniške izdelke na koži – zajemal tudi koncerte ob večernih urah.

Nastopili bodo:

MAMA REKLA z rokenrolom za vsak okus
BITCHBOYS z instrumentalnim surf programom
RESONANCA z največjimi rock hiti v akustični različici
KING FOO s pevko Urško Majdič ter zanimivimi poprock priredbami
HANNI B z odličnim rock repertoarjem svetovnih uspešnic
MAJA ZALOŽNIK z glasbo 60. in 70. let
ALMA MERKLIN s svojim izjemnim glasom in aktualnimi singli
ROK ČERNOŠ ZALETEL – izjemen mlad violinist – v poprock performansu

Posebna atrakcija bodo zagotovo tudi PIN UP GIRLS, dekleta, ki bodo pin up kulturo predstavljala v najlepši možni različici. Za dobro vzdušje bodo poskrbeli še plesalci iz No Sweat, zvečer bo strasti razvnemala burleska v izvedbi dveh prikupnih deklet in še in še.

Vstopnice bodo na voljo na samem mestu:

tridnevna vstopnica: 22 EUR

enodnevna vstopnica petek: 8 EUR

enodnevna vstopnica sobota ali nedelja: 10 EUR

vstopnica z dijaškim/študentskim popustom sobota ali nedelja: 8 EUR

Povezani članki: