Privid™: Zebra Dots s prvim uradnim videospotom

Zebra Dots

Sredi januarja se je prva skupina z našega območja, ki jo je pod svoje okrilje sprejela največja glasbena založba na svetu, Universal Music, odpravila v Beograd na snemanje videospota. Gre za prvi uradni videospot skupine Zebra Dots, in sicer za njihov prvi singel, Walking On A Chance!

Spot so posneli na najbolj znamenitih beograjskih lokacijah. Zebra Dots vas bodo tako med drugim popeljali na trg Nikole Pašića, v urbano sosesko Savamala ter v čudovita parka Tašmajdan in Manjež. Čez mesto vas bo pospremil glavni zvezdnik spota, devetletni Fedja Miladinović“Ves čas imam občutek, da sodelujem pri nečem zares velikem. Kot da s tem spotom sam pomagam skupini, ki bo na glasbeni sceni zažarela kot ‘the next big thing’. Njihova glasba me vedno spravi v dobro razpoloženje, poleg tega pa daje odličen navdih za ustvarjanje zgodb. Spot je tako nastal praktično sam od sebe,” je povedal Jovan Vladimir Borka, režiser in producent spota.

Zebra Dots so se v sklopu svoje promocijske turneje  konec lanskega leta predstavili v Ljubljani in Zagrebu, 30. januarja pa še v Beogradu. Njihov debitantski album,Walking On A Chance, ki je izšel konec novembra, prinaša trinajst avtorskih pesmi, v katerih se pretakajo elementi funka, popa, r&b-ja, jazza, soula in še več. Vse pesmi so v živo posneli v studio, za produkcijo pa je poskrbel pevec in talkbox skupine – mednarodno priznani Koolade.

Povezani članki: