Dirty Skunks retrospektiva v Ortu

Dirty Skunks

Dihurčka sta zopet leto starejša in zdaj uradno že v najstniških letih (če jim verjamemo na besedo), zato se bosta jutri (7. februarja) posvetila njuni 11. obletnici delovanja. V vseh teh letih sta organizirala že okoli 350 koncertov in domači publiki predstavila številne odlične glasbene skupine, ki bodo na tokratnem metal večeru v Orto baru napolnile playlisto.

Metal večer Kadilnica Of Death se za spremembo ne bo odvil v hali Kadilnice, temveč v nekem drugem, bolj nostalgičnem prostoru, in sicer v glavnem baru Orto Bara, tam, kjer se je zgodba Dirty Skunks na nek način tudi začela. Ob vstopu v Orto zavijete desno, potem pa takoj še enkrat desno in ste tam!

V namen bolj veselega in družinskega vzdušja, bosta za obiskovalce pripravila tudi videoprojekcije v obliki številnih zabavnih promo videov, ki jih je v zadnjih nekaj letih za njiju ustvaril gospod Gorjanec, ter seveda dokumentarnega filma Dekada smrada: 10 let Dirty Skunks, ki je bil posnet lani ob njunem okroglem jubileju. S projekcijami bodo začeli predvidoma okoli 22h. ure.

Seveda pa ni rojstnega dneva brez kakega darilca, zato bo prvih 25 točenih pirov zastonj! Če boste želeli tudi vi obdarovati Skunkse pa veste, kaj imamo radi (spodnji videoposnetek).

Povezani članki:

Značke: