Klub LokalPatriot praznuje 13. obletnico delovanja

V petek nastopajo Elevators

Klub LokalPatriot, osrednji kulturni producent v dolenjski regiji, praznuje trinajsto obletnico delovanja. Ob tej priložnosti Klub pripravlja edinstven retrospektiven vikend.

Danes, 10.1.2013, ekipa kluba LokalPatriot pripravlja poseben večer, ki bo namenjen podoživljanju leta 2012. Obudili bomo spomine na večje dogodke v letu 2012, si ogledali zabavne utrinke ter se razvajali z glasbo skupin, ki so v klubu nastopile v prejšnjem  letu.

V petek, 11.1.2013 bo v klubu nastopila skupina Elevators. Skupina Elevators je nastala proti koncu devetdesetih let prejšnjega stoletja. Člane združi ljubezen do funk in soul glasbe iz obdobja šestdesetih in sedemdesetih let, na osnovi katere tudi izgradijo svoj značilni zvok, ki pa ga časom primerno z leti še nadgradijo. Leta 2011 so Elevators praznovali 10 obletnico izida  prvenca z odmevnim koncertom v Kinu Šiška v Ljubljani in z nastopom na “Izštekanih” pri Juretu Longyki. Na obeh nastopih se skupini pridružijo tri dame s svojimi izjemnimi vokalnimi interpretacijami, Josipa Lisac, Tinkara Kovač in Aphra Tesla. Nastop na “Izštekanih” je bil pred kratkim ovekovečen z izidom novega albuma z naslovom “Izštekani Elevators”. Album je izšel prav na dan, ko so fantje v Hali Tivoli v Ljubljani uspešno izvedli glasbeno zloženko štiridesetih pesmi ob 40. obletnici Vala 202 Radia Slovenija.

V soboto, 12.1.2013, bodo klub prevzeli številni bivši ustvarjalci v klubu LokalPatriot. Moči bodo združili vsi dosedanji programski vodje kluba, Jure Dolinar, Jernej Šulc in Maid Hadžihasanović. Pripravili bodo poseben večerni program z največjimi glasbenimi poslasticami, ki so v trinajstih letih nastopile v klubu. Hkrati se nam obeta prevzem šanka, saj bodo krmilo prevzeli bivši natakarji in ostali entuziasti, ki so klubu LokalPatriot pomagali v 13. letih obstoja.

Klub LokalPatriot se ob tej priložnosti zahvaljuje vsem, ki ste v teh letih pomagali soustvarjati našo zgodbo! Praznujte z nami že trinajsto obletnico delovanja kluba LokalPatriot!

Povezani članki: