Karneval v Benetkah z DJ Lucianom

Carnevale di Venezia

Carnevale di Venezia

Za vse največje fene elektronske glasbe najavljamo, da v našo neposredno bližino prihaja trenutno največje ime elektronske klubske scene DJ Luciano.

V okviru Beneškega karnevala se bo 9. februarja 2013 v organizaciji slovitega beneškega kluba Il Muretto odvijalo praznovanje 10. obletnice obstoja založbe Cadenza Vagabundos, katere glavno ime je ravno Luciano. Poleg njega so pod okriljem te založbe še številni uspešni DJ-ji med katerimi najdemo tudi našega Valentina Kanzyani-ja. Luciano je hišno ime za najbolj znane klube na Ibizi, kot sta Pacha in Ushuaia in tudi vodilno ime vseh večjih festivalov širom sveta. Nazadnje ga je bilo moč videti v tem delu Evrope na srbskem Exitu, kjer je njemu in njegovi ekipi pripadel celoten večer na legendarni Dance Areni. Poleg Luciana bodo nastopili še Agry, Cezar Mereville in Digitaline.

Il Moreto je klub, ki slovi po nepozabnih zabavah in je ena glavnih lokacij v tem delu Italije, ki ga obiščejo številni DJ zvezdniki. Klub se nahaja na sloviti »beneški« plaži  Lido.

Organizatorji poleg odličnega line up-a obljubjajo tudi številna presenečenja. Zato vabljeni vsi ljubitelji trših minimal in techno beatov na nepozabno dogodivščino.

Vstopnina:        

do 28. 1. = 28 EUR

do 8. 2. = 33 EUR

na dan prireditve = 40 EUR

Povezave:

http://www.ilmuretto.net/

http://www.cadenzamusic.net/

https://www.facebook.com/events/474978919205214/

http://www.mailticket.it/index.php/it/gestione-biglietti.html?Url=www.mailticket.it%2Fmailticketnew%2Fj_action%2Fsel_man.php%3Fid_man%3D5313%26opt%3Dsel

http://www.ticketone.it/biglietti.html?affiliate=ITT&fun=search&action=search&doc=search%2Fsearch&detailadoc=erdetaila&detailbdoc=evdetailb&kudoc=artist&sort_by=score&sort_direction=desc&fuzzy=yes&suchbegriff=luciano

 

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: