Sabaton vabijo na koncert

Sabaton

Švedska zasedba Sabaton je na svojem Facebook profilu v slovenščini zapisala: “Pozdravljeni slovenski prijatelji. Mi prihajamo in z nami tudi Eluveitie in Wisdom. Kaj si mislite o tem?” in nas tako povabila na marčevski koncert v Kinu Šiška.

Tako se bodo 12. marca 2013 zmagoslavne sile metala, SABATON, ustavile na zasedanju v Ljubljani. Kino Šiška bo gostil pomembno metalsko vojaško konferenco, na kateri se bo predstavljalo operacijo Carolus Rex, hkrati pa bodo podrobnim analizam izročene operacije Primo Victoria, Call To Arms, Attero Dominatus, Metalizer in The Art Of War. Moteči elementi v taboru korpusa Sabaton so bili odstranjeni, tako da lahko admiral Joakim Brodén in njegov prvi pomočnik Pär Sündstrom v miru nadaljujeta z zmagovitim pohodom. Okrepljena še s štirimi novimi častniki je enota Sabaton svojo vojaško premoč pokazala že na letošnjem Metalcampu, v Kinu Šiška pa bodo spet uspešno predstavili, zakaj se ne umikajo niti za ped.

Poleg Sabaton se bodo ljubljanski borci in borke odzvali tudi pozivu švicarskih folk metal zaveznikov Eluveitie, ki bodo predstavili svojo uspešno strategijo, ki je črpala navdih v galskih vojnah, operacijo, znano pod imenom Helvetios.

Z minimalno pozornostjo, a maksimalnim učinkom pa vas bodo v umetnosti bojevanja poučile tudi mlade, a toliko bolj ognjevite sile v obliki madžarskih Wisdom.

Vstopnice so že naprodaj pri Veselih dihurčkih, v trgovini Master Of Metal, pri On Parole ter preko Eventima.

Sabaton – Uprising

Povezani članki: