Red X-mas Party obogaten s spektakularnim plesnim nastopom

Red X-mas Party

Red X-mas Party

Prelepe plesalke in plesalci na krogih visoko nad množico, ovijanje okoli rdečih trakov, ples v velikanskem kozarcu za šampanjec in akrobacije na lestencu, ki bo krasil strop dvorane nad množico. Vse to bo popestrilo letošnji Red X-mas Party, ki se bo 15. decembra odvil v ljubljanski Dvorani Stožice.

Glavna senzacija tokratne rdeče zabave bo seveda Armin van Buuren, najbolj priljubljen DJ na svetu po izboru bralcev revije DJ Magazine. A Red X-mas Party bo tokrat tudi prava paša za oči, saj bo vrhunsko elektronsko glasbo dopolnjeval še ekstravaganten plesni program, ki bo poskrbel za celostno izkušnjo. Izbrano scenografijo, kjer bo seveda prevladovala rdeča barva, bo dopolnjeval šov izbranih plesalk iz plesalcev, ki so največji umetniki svoje zvrsti. Vrhunske akrobatske plesalke in plesalci, ki bodo spremljali nastope didžejev, so sicer redni gostje najbolj poznanih klubov na svetu. Letos so na turneji spremljali tudi znanega francoskega didžeja Boba Sinclara.

Red X-mas Party bo s tem dobil povsem novo dimenzijo in presegel format plesne zabave. Paša za oči bodo že skrbno izdelani kostumi, peresa in nakit, s katerimi bodo nastopali, pa posebni viseči lestenec, s katerega se bodo spuščali akrobati z izklesanimi telesi. Plesa privlačnih plesalk v ogromnih kozarcih za šampanjec slovensko občinstvo verjetno tudi še ni videlo, saj gre za »specialiteto« klubov z Ibize.

Vrhunec nastopa je povezan ravno z lestencem, ki bo imel šestmetrski premer. Lestenec se bo spustil proti občinstvu, akrobati bodo po trakovih splezali nanj, nato pa jih bo lestenec dvignil visoko pod strop dvorane, kjer bodo na višini izvajali vratolomne gibe. Vse to ob spremljavi odlične glasbe, ekstravagantne nastope pa bodo popestrili tudi pirotehnični vložki.

Najbolj zvezdniška zasedba doslej

Na Red X-mas Partyju ne bomo plesali samo pod Arminovo taktirko, saj so tudi ostali nastopajoči največji mojstri v svojih žanrih. Ferry Corsten je prav tako eden največjih trance didžejev vseh časov, z Arminom van Buurenom pa sta nerazdružljiva predvsem v studiu. Dimitri Vegas & Like Mike sta še posebej sveža house senzacija, v zvezdniške višave ju je povzdignil belgijski festival Tomorrowland, za katerega sta prispevala naslovno pesem. Mitch Crown je vzhajajoča nizozemska zvezda, Red X-mas Party pa ni pozabil niti na domače izvajalce: občinstvo bodo ogrevali Ele7en, primorski kolektiv, ki se spogleduje tudi že z dubstepom.

Red Party je najbolj dovršen format velikih plesnih zabav v Sloveniji, do sedaj je prejel že številne domače in mednarodne nagrade za odličnost. Red X-mas Party se je premierno predstavil lani, ko je na njem vrtel David Guetta. Sledila sta mu še Red Spring Party z Martinom Solveigom in Red Summer Party s Tiëstom, zdaj pa se v velikem slogu vrača božična rdeča zabava, ki bo izkušnjo zabave s plesnimi akrobacijami povzdignila na še višji nivo.

Vstopnice za Red X-mas Party so naprodaj na www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima po ceni 28 € za parter in 25 € za Zeleni ring.

Povezani članki: