Rammstein prihajajo v Ljubljano!

Rammstein

V zadnjih dveh letih je turnejo “Made in Germany” nemške kultne skupine Rammstein v Mehiki, ZDA, Južni Afriki, Avstraliji, Kanadi in Evropi videlo že preko 1,3 milijona ljudi! In njihova pot se nadaljuje naprej! Na novem delu turneje, bo mogočna nemška skupina Rammstein, ki je znana po dovršenih koncertnih spektaklih z obilico pirotehnike, skoraj dobesedno zažgala Rammstein prihajajo v Ljubljano!                                                                                  

Predprodaja za ta vrhunski koncertni dogodek se bo pričela že danes, 15. 11. 2012 ob 11.00 na vseh prodajnih mestih Eventima kot so Petrolovi bencinski servisi, Hiša vstopnic (City park), Europark (Maribor), LPP, e-Študentski servisi, Hipermarketi Mercatorja in drugod. Spletna prodaja bo potekala na spletnih straneh www.eventim.si in www.koncerti.net. Cene za prvih 2.000 vstopnic bodo nižje za 10 %, in tako prihranite tudi do 9,00 EUR, zato pohitite z nakupom! 

RAMMSTEIN, TOREK, 30. APRIL 2013 OB 21.00, DVORANA STOŽICE, LJUBLJANA

PRIČETEK PREDPRODAJE ŽE 15. 11. 2012 PO 10 % NIŽJI CENI ZA PRVIH 2.000 VSTOPNIC

 

Rammstein so nastali že leta 1994 in so ena redkih skupin, ki še vedno igrajo v svoji originalni postavi: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (kitara), Paul Landers (ritem kitara), Oliver Riedel (bas kitara), Christoph Schneider (bobni) in Christian Lorenz (klaviature).

Njihova kariera je bila zaznamovana s številnimi kontraverznimi, odbitimi videospoti in spektakularnimi koncerti. Vedno poskrbijo za fenomenalno scenografijo in na nastopih večkrat zamenjajo kostume. Njihovi nastopi pa so jih nemalokrat spravili v težave in so bili večkrat pridržani zaradi neprimernega vedenja, povezovali so jih z večimi nasilnimi dogodki, v videospotih so prikazovali kanibalizem in nudizem … V resnici pa se Rammstein ne obremenjujejo s tem, saj se dejansko posvečajo sporočilnosti, glasbi in odlični odrski umetnosti.

„Tisti, ki ne razumejo, pač res ne želijo razumeti,“ je v nekem intervjuju povedal frontman Till Linderman.

Ne zamudite tega edinstvenega koncerta z nemško progresivno metal skupino Rammstein, na katerem preprosto morate biti, 30. 4. 2013 v Dvorani Stožice v Ljubljani! Dobrodošli na popolno konzumiranje tega glasbeno-vizualnega spektakla, ki ga lahko uprizorijo le – Rammstein!

Uradna spletna stran:

http://www.rammstein.de/

Prodajna mesta:
Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli … 

Internetna prodaja: www.eventim.si 

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Cene vstopnic (prvih 2.000 z 10 % popustom):

Fan pit: 63,00 eur

Parter: 44,10 eur

Zeleni ring: 40,50 eur

Rdeča tribuna: 35,10 eur

Lože: 81,00 eur

Cene vstopnic (brez popusta):

Fan pit: 70,00 eur

Parter: 49,00 eur

Zeleni ring: 45,00 eur

Rdeča tribuna: 39,00 eur

Lože: 90,00 eur

Povezani članki:

Značke: