Metaldays 2013 z novimi imeni

In Flames

Na Metaldays 2012 bo peklensko vroče! Z največjim zadovoljstvom najavljamo švedski vrhunski melodični death metal izvozni artikel IN FLAMES kot glavnega nastopajočega festivala. IN FLAMES niso poznani zgolj po njihovem modernem, z melodiko nabitem metalu, ob katerem dobesedno oživite. Tu so še njihovi sapo jemajoči, peklensko zbadajoči živi nastopi z obilo napetosti in akcijskega faktorja.

Nabrušena, ledeno hladna rezila zarežejo v vašo kurjo polt, ko admiralska ladja finskega poganskega metala začne s svojim zvočnim napadom.  Po izdajah, ki so jim utirale pot, so Ensiferum dosegli neomejeno prevlado v poganskem metalu ter jo obenem obdržali trdno kot zid. Ensiferum še zmeraj zmagujejo z svojim čustvenim in agresivnim zvokom, na katerega vpliva tudi tipična finska norost. Ta zmešana horda vas bo znova presenetila s svojimi poganskimi zakladi.

Še ena vrhunska metal klasika je potrjena za festival – MESHUGGAH! Švedska zasedba se je v metal zgodovino vpisala zaradi njihovega subtilnega smisla za kompozicijo in poliritmijo. Neomejeno občudovanje žanjejo s svojim neprimerljivim slogom in mešanjem žanrov. “Koloss” je naslov njihovega zadnjega izdelka, ki je postal resnična poslastica za prijatelje glasbe. Ta vam lahko raznese možgane. Nikar ne zamudite vesolja zvokov, ki jih bodo Meshuggah ustvarili v živo v Sloveniji!

Metal bogovi imajo darilo za vas, udarno ponudbo tik pred božičem: METALDAYS X-Mass paket, ki je na voljo v omejeni količini. Torej, če še vedno iščete primerna božična darila ali hočete enostavno nekaj podariti sebi, ne odlašajte in ZDAJ zagrabite svoj paket!

X-MASS PAKET #1 (OMEJENA KOLIČINA) – 1x festivalska vstopnica + majica z dolgimi rokavi (omejena naklada) za 139€ + provizija

X-MASS PAKET #2 (OMEJENA KOLIČINA) – 1x festivalska vstopnica + volnena kapa + rokavice (omejena naklada) za 139€ + provizija

X-MASS PAKET #3 (OMEJENA KOLIČINA) – 3x festivalska vstopnica + 1x majica z dolgimi rokavi + 1x volnena kapa + 1x rokavice (omejena naklada) za 387€ + provizija

Ti X-MASS paketi v omejeni količini so na voljo SAMO na www.ticket4you.org! Ne zapravljajte časa in zagrabite svoj paket še preden zima pokaže svoje zobe!

Mlade in underground skupine. Prijavite se za nastop na festivalu METALDAYS! Zaradi ogromnega zanimanja in po mnogih zahtevah smo se pri METALDAYS 2013 odločili namestiti predstavitveno platformo za mlade in nadarjene ter tudi underground skupine. Imate skupino in so vaše sanje nastopiti na enem najlepših in najbolj vročih festivalov v Evropi? Če je tako, izpolnite prijavnico in prijavite svojo skupino za METALDAYS!

Do sedaj potrjene skupine:

IN FLAMES
MAYHEM
MESHUGGAH
MY DYING BRIDE
SUBWAY TO SALLY
POWERWOLF
IHSAHN
ENSIFERUM
TURISAS
PRIMORDIAL
UNLEASHED
CANDLEMASS
LEPROUS
LEGION OF THE DAMNED
ENSLAVED
AURA NOIR
TSJUDER
SHINING
LOCK UP
KISSIN´DYNAMITE
NIGHTMARE
SOEN
CRIPPER
STEEL ENGRAVED
BLIKSEM
META-STASIS
4ARM
ATTICK DEMONS
NYA
INCINERY
ARSEA
REST IN FEAR

Povezani članki: