Kreator, Morbid Angel, Nile, Fueled By Fire v Cvetličarni

Kreator-Phantom Antichrist

Kreator - Phantom Antichrist

V Ljubljano, 21. novembra prihaja orkan v obliki bendov Kreator, Morbid Angel, Nile in Fueled By Fire. Nemški thrash metal veterani Kreator, ki so z albumom Endless Pain (1985) postavili Nemčijo na zemljevid thrash metala, so v vseh teh letih so uspeli obdržati in pridobiti mnogo ljubiteljev te zvrsti. Z letošnjim, zadnjim, albumom, Phantom Antichrist, ki je prejel izjemne kritike, se bodo predstavili tudi v Ljubljani.

Na skupni turneji so tudi ameriške legende Morbid Angel, ki so znani predvsem po tem, da so se zapisali v zgodovino death metala z albumi kot so Blessed Are The Sick ali Domination. Pred kratkim so izdali album Illud Divinum Insanus s katerim si še naprej prizadevajo rušiti meje metala.

Kreator in Morbid Angel bodo na turneji podpirali bogovi death metala – Nile – ki bodo v Ljubljani predstavili svoj najnovejši album At The Gate Of Sethu. Neverjetno zasedbo bo dopolnila kalifornijska thrash skupina Fueled by Fire, ki vedo, kako zveni duh brezbrižnih 80ih let. Njihov zadnji album Plunging Into Darkness je zagotovo vreden poslušanja. Predprodajna mesta: On Parole in Eventim. Cena vstopnice v predprodaji: 29 EURCena vstopnice na dan koncerta: 32 EUR.Kreator-Violent Revolution

Povezani članki: