RED X-mas PARTY ob prvi obletnici z vodilnim didžejem

Red Party, najbolj dovršena in največja plesna zabava v Sloveniji, ki je v enem letu uspela pripeljati že četrto ime z vrha lestvic največjih DJ-jev, se bo 15. decembra vrnila. To bo že druga božična zabava največjega formata pri nas, tokrat pa na Red X-mas Party v ljubljansko Dvorano Stožice prihaja nizozemski didžej Armin van Buuren. Armin je letos pobral največ nagrad na slovitih DJ Awards, ki jih vsako leto podeljujejo na Ibizi. 1 leto, 4 vrhunske elektronske zabave največjega formata, prvi 4 didžeji svetovne lestvice – Guetta,  Solveig, Tiësto in Armin –  tako v velikem slogu zaključujejo najbolj rdeče party leto v Sloveniji.

Eno leto po premierni Red X-mas zabavi, ki sta ji sledila še Red Spring Party in Red Summer Party, se Black Pony Entertainment Group lahko pohvali z dejstvom, da je v Slovenijo v enem letu pripeljal najbolj priljubljene svetovne didžeje: množico ljubiteljev rdeče zabave so zabavali že David Guetta, Martin Solveig in Tiësto. RED PARTY pa je med drugim do sedaj prejel tudi številne domače in mednarodne nagrade za odličnost.

ARMIN VAN BUUREN-EDINI MED VELIKIMI

Armin van Buuren je vodilni svetovni trance didžej, album Imagine, kjer so v spevnih skladbah sodelovali priznani vokalisti, pa mu je prinesel svetovno slavo na mainstream sceni. Vsak teden pripravlja tudi radijsko oddajo A State of Trance, ki je ena najbolj poslušanih oddaj na svetu, z njo pa skrbi za razvoj trance glasbe nasploh. Na dvoranskih nastopih redno zabava množice oboževalcev, ki so ga štiri leta zapored, med letoma 2007 in 2010, tudi izglasovali za najboljšega didžeja na svetu preko revije DJ Mag. Ob deseti obletnici svoje oddaje je poskrbel za poseben podvig: v petih zaporednih tednih je pripravil pet nastopov na petih celinah. Med njegove največje dosežke sodi tudi zabava v športni arena v Los Angelesu, kjer je na silvestrski večer leta 2008 zabaval 35.000 ljudi. 6. oktobra bo svetovna premiera dokumentarnega filma “Leto z Arminom van Buurenom”, v katerem bo predstavljeno življenje tega svetovno popularnega didžeja.

Armin se že veseli ponovnega nastopa v Ljubljani, kjer je že pred nekaj letih nastopil na razprodani zabavi. Ob nedavni podelitvi nagrad na Ibizi, kjer je prejel nagrado za najboljšega mednarodnega didžeja, je nagovoril tudi slovenske oboževalce. Nagovor, ki je objavljen tudi na FB strani www.RedParty.eu je nemudoma povzročil val navdušenja med slovenskimi obiskovalci zabav.

VROČI PLESNI SPEKATEKL, KOT GA V SLOVENIJI ŠE NI BILO

Red X-mas Party tokrat presega format plesne zabave, saj bo dodaten šov program poskrbel za ekstravagantno izkušnjo. K nam namreč prihajajo vrhunske akrobatske plesalke in plesalci, ki so sicer redne gostje najbolj poznanih klubov na svetu in so letos spremljali na turneji znanega francoskega DJ-ja Boba Sinclara. Akrobati na vrveh, plesalke v velikih kozarcih, ekstravagantna kostumografija in scenografija, bodo Red Party zagotovo podpisali z rdečo. Organizator prav tako obljublja, da bo v naslednjih tednih odkril še druga nastopajoča DJ imena.

Vstopnice bodo naprodaj na www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima.

Povezani članki: