Punk Rock Holiday 1.3 – Vstopnice po polovični ceni že v prodaji!!!

Punk Rock Holiday 1.3

Začela se je prodaja za najbolj nor in sproščen festival Punk Rock Holiday 1.3, ki bo naslednje leto med 10. in 14. julijem potekal na idilični festivalski lokaciji v Tolminu. Na voljo so zgodnji ali tako imenovani „Early Bird“ fan paketi po polovični ceni. Paket festivalske karte in majice bo do 1.11.2012 stal vsega 39 € (9,75 € na dan) + provizija, kar je daleč najceneje glede na rang festivala, ki se uvršča med 3 največje punk rock festivale v Evropi.

Festival, ki poteka na eni izmed najlepših festivalskih lokacij na svetu, si je svoj ugled v Sloveniji, kot tudi širšem mednarodnem prostoru prislužil z odličnim izborom nastopajočih že v svoji prvi izvedbi, letos pa je svojo odličnost nadgradil še s posebnostjo, saj je premik ograje postregel s sožitjem nastopajočih in radožive publike, kar je festivalske nastope približalo pristni klubski atmosferi, kjer so neprekinjeni skoki z odra ena glavnih značilnosti dobrih punk rock koncertov.

Referenčni izbor nastopajočih iz prvih dveh izvedb in sproščena atmosfera v prekrasnem okolju reke Soče je trdna garancija, da bo festival v letu 2013 gotovo navdušil, zato ne zamudite priložnosti, da si 50% znižane vstopnice za najbolj nore počitnice leta 2013 priskrbite takoj!

Cena do 1.11.2012:

Early Bird Fan paket (vsebuje festivalsko vstopnico in majico): 39 EUR + provizija. Early Bird pakete je mogoče naročiti samo preko http://www.ticket4you.org/

Cena po 1.11.2012:

Festivalska vstopnica: 78 EUR + provizija
Fan paket: 88 EUR + provizija

 

Punk Rock Holiday 1.3
10-14 Julij 2013
Tolmin, Slovenija

Povezani članki: