Klub eMCe plac Velenje vabi na Mamiffer in Menace Ruine

Klub eMCe plac v sodelovanju z Društvom Špil in Buba Booking Promotion predstavlja MAMIFFER iz ZDA in MENACE RUINE iz Kanade. Koncert se bo dogodil v torek, 16. oktobra ob 21. uri (koncert se začne točno!)

Faith Coloccia je svoje solo delo začela pod psevdonimom Mamiffer, ki je nastal po razpadu njenega prejšnjega projekta. Takrat je tudi nastal prvenec Hirror Enniffer. Faith je njene pereče neo-klasične kompozicije združila z ambientalnimi električnimi šumi in metalskim patosom. Mamiffer je rojen. Kasneje je del benda postal Aaron Turner, sodelovala pa sta še s številnimi drugimi glasbeniki. V trenutni live zasedba pa igrata tudi Joe Preston in pa B.R.A.D.

Postava:

Faith Collocia

Aaron Turner (Isis, Old Man Gloom, …)

Joe Preston (Thrones)

B.R.A.D (Burning Witch, …)

Menace Ruine se je spočel leta 2006, ko sta začela sodelovati de la Moth in Genevieve, duo iz Montreala. Štirje albumi in EP so bili dovolj za oblikovanje tipično prepoznavnega zvoka, polnega melodičnosti, dinamičnosti, distorzije in predvsem genialnosti. Menace Ruine duo je bil v zadnjem letu zelo zaposlen – različni projekti glasbenikov so kreirali takšne in drugačne izdaje, pripravlja se novi Menace Ruine album.

Vstopnina: 6 EUR, z rezervacijo 4 EUR

Mamiffer – Uncrossing

Menace Ruine – Utterly Destitute

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.