DIRTY SKUNKS bodo gostili 2. (Forest) Stage na METALDAYS 2013

Metaldays se znova oglašajo: Z veseljem objavljamo, da bodo Dirty Skunks gostili 2. (Forest) Stage na Metaldays 2013. Prepričani smo, da bodo odlično opravili svoje delo!

Zmagovalci 2. odra bodo nastopili na glavnem odru METALDAYS 2013. Dva benda, ki sta zmagala na 2. odru lanskega Metalcampa, bosta imela možnost nastopiti na Glavnem odru. Prvi bend so italijanski thrash metalci Arsea, ki so aktivni že od leta 2006. Oglejte si njihovo stran in ne zamudite njihovega nastopa!

Drugi bend, ki bo imel priložnost nastopiti na Glavnem odru METALDAYS 2013 se imenuje REST IN FEAR. Ta avstrijska melodic-death-metal mašina je nastala leta 2007 in po izdaji svojega prvega albuma Insert Yourself so več kot pripravljeni za nastop na Glavnem Odru METALDAYS.

Z veseljem objavljamo še eno sodelovanje. Naši kolegi iz Metal 2 The Masses bodo poskrbeli za sveže nepodpisane bende na obeh METALDAYS odrih. Prvi potrjen bend za METALDAYS 2013 se imenuje INCINERY. Incinery so 5-članska modern-thrash zasedba iz globin Nottinghama, VB. Nastali so leta 2009 in že od samega začetka združujejo hitrost in divjost thrash metala 80ih z agresivnim modernim načinom. Njihovi koncerti so eksplozija enegije in intenzivnosti, ki vedno prevzame njihove fane. Incinery tako postajajo eden največjih thrash metal bandov ter neustavljiva sila sodobnega metala. Pripravite se na divji nastop.

Dosedanji Line up:
MAYHEM
POWERWOLF
PRIMORDIAL
CANDLEMASS
IHSAHN/LEPROUS (with special 90 minutes show)
LEGION OF THE DAMNED
ENSLAVED
AURA NOIR
TSJUDER
SHINING
LOCK UP
NIGHTMARE
SOEN
CRIPPER
STEEL ENGRAVED
4ARM
ATTICK DEMONS
INCINERY
ARSEA
REST IN FEAR
plus many more

 

Povezani članki:

Značke: