Trash Candy bodo skočili s Tromostovja v Ljubljanico

Trash Candy

Po uspešni turneji na Portugalskem, po odmevni osvojitvi naslova MTV Band leta 2012, so slovenski Trash Candy sedaj nomirani za Best Adria Act na letošnji 2012 MTV EMA. O Trash Candy so zapisali: “Vsake toliko se pojavi band, ki se zdi preprosto naraven in izstopa iz mase. Slovenski Trash Candy so ravno takšen band: sladek kot bonbon, pa vendar včasih uporniški.”

“Ko smo zvedeli za nominacijo smo ostali brez besed. Res smo totalno navdušeni nad tem, ker nam band pomeni vse, kar smo si kot mulci želeli – da bi delali glasbo, ki bi jo ljudje sprejeli. Ni to ves point glasbe?”, so povedali v izjavi in dodali: “Če zmagamo, bomo skočili s Tromostovja v Ljubljanico.”

MTV EMA je najprestižnejši evropski glasbeni dogodek. Po lanskoletni podelitvi nagrad v Belfastu, ki je podrla vse rekorde, se MTV EMA vrača v Frankfurt, kjer so se nagrade že podeljevale leta 2001.  Svečana podelitev nagrad EMA je znana po tem, da privlači najbolj atraktivna imena iz sveta glasbe in letos bo spektakel še boljši kot prejšnja leta.
Podelitev nagrad bodo prenašali v živo, in sicer v nedeljo, 11. novembra, ob 22.uri.
Za Trash Candy lahko glasujete na mtvema.com do 15. oktobra, ko bodo razglasili zmagovalca.

Obenem pa so Trash Candy izdali tudi nov singel z naslovom Remember, ki napoveduje nov album, ki naj bi izšel naslednje leto. V sodelovanju z MTV-jem so za to pesem posneli tudi videospot, ki si ga lahko ogledate pod novico.

Povezani članki:

Značke: