Motörhead končno v Ljubljani!

Motörhead

Potem ko so Motörhead v skladu z vsakoletno tradicijo, pred nekaj meseci že objavili razporede letošnje jesenske evropske turneje s termini, ki pretežno gravitirajo na Skandinavijo, Nemčijo in Veliko Britanijo, so na rep razporeda dodali tudi termin nastopa v slovenski prestolnici, kjer jih pričakujemo v Hali Tivoli, dne 10. decembra 2012! Nepopustljivi Angleži, predstavniki najbolj surove različice rock’n’rolla, ki jo je kdajkoli videl planet, legendarni trio Motörhead z nesmrtnim železnim kanclerjem Lemmyjem Kilmistrom na čelu, ki si je za svoje zasluge, kot eden utemeljiteljev rock kulture, že davno zaslužil popolno spomeniško varstvo, se letos jeseni znova vračajo na turnejo po Evropi. Skupina bo, poleg obveznega železnega repertoarja,  tudi na tem nastopu predstavila v živo svoj aktualni studijski dosežek imenovan The Wörld Is Yours (2010).

Potem, ko bodo Motörhead sklenili poletno falango festivalskih nastopov v Evropi, sledi za skupino krajši odmor, v letošnjem novembru pa se nesmrtna trojica pripravlja na nov tradicionalni evropski koncertni “blitzkrieg”. V okviru turneje bodo obiskali tudi Slovenijo.

Motörhead so nazadnje nastopali v Sloveniji na Metalcampu v Tolminu poleti leta 2007, pred tem pa v sklopu motozbora v Moškanjcih pri Lendavi davnega leta 1999. Zdaj pa se v ponedeljek, dne 10. 12.2 012, vračajo po dolgih 23-ih letih, ko so 27. 4. 1989 nazadnje nastopili v ljubljanski Hali Tivoli, znova na mesto zločina!

Leta 1989 so Motörhead nastopili v Ljubljani v formaciji kvarteta! V postavi sta bila takrat še (danes že pokojni) kitarist Michael Burston a ka “Wurzel” in originalna bobnarska “beštija” skupine Phil “Philthy Animal” Taylor. Že takrat pa je za Motörhead z Lemmyjem zaigral z ramo ob rami kitarist Philip Campbell, ki se je Motörhead pridružil leta 1986 in bo tako kot Lemmy nastopil v Ljubljani drugič.

Motörhead bodo nastopili v postavi: 
Lemmy Kilmister (vokal, bas kitara)
, Philip Campbell (kitara), 
Mikey Dee (bobni)

Predprodajna mesta:
 Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Hipermarketi Mercatorja, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Kino Šiška, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, blagajna Hale Tivoli …

Internetna prodaja: www.eventim.si

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Predprodajna cena vstopnic:

Tribuna Vzhod ali Zahod: 39.00 EUR
Parter: 44,00 EUR
Fanovski obroč (»the loudest ring«): 55,00 EUR

Povezani članki:

Značke: