Festival Metaldays s prvimi imeni

Metaldays

V dolini slovenskih Alp, v mestu Tolmin, bomo praznovali 10. obletnico metalskih počitnic in sicer med 21. in 27. julijem 2013.

Najavljena pa so že prva imena – 4ARM, Aura Noir, Candlemass, Cripper, Ihsahn, Leprous, Lock Up, Mayhem, Nightmare, Soen in Steel Engraved.

4ARM so straight up trash metalci, ki kombinirajo značilne agresivne in eksplozivne dele in vse to vlijejo v pravi trash. Mayhem, pionirji black metal scene, že 25 let na sceni, Metalydays sporoča, naj se pripravimo na Mayhem armageddon! Temna, mračna atmosfera zajame oder. Zvok globoko uglašenih kitarskih strun gre skozi naše telo. Pademo v trans hipnotičnih bobnov, vokal, ki poje psalme za mrtve, nas začne odnašati. Ste pripravljeni na Candlemass? Vrhunski black metal riffi v kombinaciji s progresivnim metalom in jazz elementi, mešanica kričanja, čistih vokalov in hrapavega saksofona, je to mogoče? Da, Ihsahn vse te zvrsti glasbe združi v svojem istoimenskem projektu solo! Na odru kot support bend Leprous. Če so vam všeč najboljši deli ekstremnega metala, vključno z legendarnimi člani bendov, pozdravite grindcore skupino Lock Up s člani in nekdanjimi člani iz Dimmu Dorgir, At The Gates, Cradle Of Filth. Če vam dogaja progresiven metal, pa ne zamudite Soen, v kateri so člani iz Opeth in Death.

Ne zamudite priložnosti in si zagotovite svoj Early Bird paket! Na voljo je le 2000 kosov! Paket vključuje festivalsko vstopnico, CD in METALDAYS majico, stane pa le 109 EUR (brez provizije in stroškov poštnine).  Ampak to še ni vse! Izberite si lahko majico, ki se najbolj poda vašemu stilu: Ste tradicionalni metalec? Se nagibate v bolj brutal smer? Alfa samec ali Metal amazonka? Sami najbolj veste, kdo ste, zato izberite sami!

Vse informacije o festivalu in lokaciji so na voljo na www.metaldays.net

Povezani članki:

Značke: