Otvoritev parka & Ostrigine sezone: Klemen Klemen & Dubzilla, DJ SSF, DJ Izstock!

Štart sezone: 1. september

Poletje se končuje, Ostriga še vedno miruje? Zares samo navidezno. Po vzoru preteklih let je poletje namenjeno temu, da vas Ostriga pričaka v (rahlo) prenovljeni podobi. Tako se nekaj podre, drugo pa zgradi, zraven se še kaj izrezlja, kaj malega ali večjega pobarva, nekaj zašvasa in tako dalje. Pripravlja pa se tudi program, ki ga boste srečali v septembru in še kasneje.

Na Ostriginem vrtu ga bodo 1. septembra pokali:

KLEMEN KLEMEN & DUBZILLA & DJ SSF
Trnowska ninja se vrača na prizorišče zločina. Tistega, ki je na njegovem nosu za večno pustil sledi. Za nepoučene in mlajše: pred več kot desetletjem je sredi koncerta v Ostrigi – z glavo – razbil okensko ”šipo”. Legendarni Trnovčan pa se je kot se zanj spodobi, povezan vrnil na oder in nadaljeval s koncertom. Klemen Klemen se v našo Škofjo Loko vrača z okrepitvami, ki bodo poskrbele za nepozaben koncert, saj mu bo takt tokrat dajala novomeška zasedba Dubzilla. Obeta se nam bogat repertoar, ki bo segal vse od ponarodelih pesmi iz Trnow Stajla (Keš pičke, Baraba…) preko pravtako kultnih (Šnopc I., Jst delam rap…) pa vse do novejših, ki jih bo kmalu zabeležil na novi plošči. Skratka obeta se koncert, ki ga je redko moč videti tod naokoli, saj Klemen ponavadi nastopa sam.

“Živela svoboda, bolš šnopc k voda!

V Ostrigini dvorani pa po koncertu in do jutra:

DJ IZSTOCK (ex-DJ IZTOK, ex-DJ IZTOK ZOIS)
Stari znanec Ostriginih otvoritev in tematskih zabav, ki je tekom svojega delovanja razplesal že nešteto ljudi. 100 % zagotovilo za dober žur.

Ob koncu poletja tudi park v bivši vojašnici dobiva novo in lepšo podobo, v veliki meri gredo zasluge skupini desetih EVS prostovoljcev (Poljska, Grčija, Gruzija, Latvija, Litva, Bolgarija), ki so se vse od začetka julija naprej trudili, da bi park spet zaživel. Že dalj časa znotraj njega živi in vrvi skatepark, a loškemu skejterskemu kolektivu to ni bilo dovolj, zato je preko letošnjega poletja skatepark še bolj dovršil. V skateparku se obeta veliki skate dogodek:

KITS SKATE CONTEST: KING OF THE KESA
– prijave in trening (12:00 – 15:00)
– kontest (15:00 – 19:00)
– minica jam session (20:00 – 22:00)

Se vidimo!

Vstopka: 5 €, after brezplačno (start koncerta ob 23.00)

Zvrst glasbe: hiphop, rap, rock, žur muzika alias hiti

Povezani članki: