Napovedujemo No Border Jam!

No Border Jam 2012

No Border Jam sedaj že več kot 20 let s punkom kuri pod nogami vseh krivičnih političnih, družbenih in ostalih sistemov. Je najstarejši punk festival ne samo v Sloveniji ampak v celotnem območju nekdanje Jugoslavije in sosednjih držav. Svojim načelom in anarho-punk usmeritvi ostaja zvest od vsega začetka, zato vsako leto znova v Pekarni trese stene z udarnim punkom. Ob letošnji obletnici bo v zakulisju potekalo še mnogo več, saj bo v okvirju letošnjega projekta izšle 2 vinilne izdaje in 2 CD plošče, ter bomo pripravili studijske delavnice za glasbene skupine!

Kot vsako leto bo v času festivala potekala Underground tržnica – prodaja in izmenjava CDjev, plošč, našitkov, badgev, na voljo bo tudi vegetarjanska prehrana, pripravljen bo preformans in še veliko drugega. Obiskovalci si bodo lahko postavili šotore znotraj kompleksa Pekarna Magdalenske mreže.

Kljub težavam pri financiranju festivala, bo tudi letos pravoverni punk zmagal. Pokažimo zobe krizam, politikom, pozerjem in vsem zaspanim dušam: PUNK NI MRTEV!

Nastopajo:
v petek, 24. 8.:

Bane & Dule (Slo)
Zašenki (Slo)
Živi zid (Slo)
WTF!? (Slo)
Eyecontact (Slo)
Fraktura mozga (Hr)
Odpisani (Slo)
Ja ko’ Mile a Mile ko’ Konj (JKMAMKK)(Sr)
The Evokers (Hr)
The Venusshells (D)
Stain (BiH)
Huntsville Stairsweepers (D)

v soboto, 25. 8.:

KBO! (Sr)
The Snobs (Hu)
Pestpocken (D)
ZMP (Slo)
Provocator (Slo)
Paraziti p.13 (Slo)
Lobotomija (Hr)
Pigs Parlament (Slo)
Abergaz (Hr)
No Limits (Slo)
Sick Times (D)
Whacked and Wasted (D)

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: