Bliža se nastop Me First and The Gimme Gimmes

Me First and The Gimme Gimmes

Letošnje pestro poletje se bo zaključilo s postankom super zvezdniške punk rock zasedbe Me First and The Gimme Gimmes, ki se bodo po nekaj letih ponovno ustavili v Ljubljani. Tokrat v polni postavi, vključno s svojim glavnim zabavljačem, Fat Mikom, ki je nazadnje sicer upravičeno umanjkal.

Za tiste, ki še ne veste, MFGG so nastali v sredini 90ih in postali „resen“ bend, ki je na ironični način v punk rock ritmih interpretiral številne zimzelene uspešnice, kar na koncertih nadgradijo še z unikatno kostumografijo, s katero se navadno norčujejo iz raznih oponašalcev, ki nastopajo v zabaviščih tipa Las Vegas.

MFGG so svojo bogato diskografijo pričeli polniti leta 1997 in do danes izdali 9 albumom, za katere je značilno, da vsebujejo različne tematike. Na zadnjem albumu Sing in Japanese, so na primer pred japonsko turnejo obdelali samo japonsko glasbo.

 

 

Me First And The Gimme Gimmes so:

Spike Slawson (Swingin’ Utters, Re-Volts) – vokal

Fat Mike (NOFX) – bas kitara in sarkazem

Chris Shiflett (Foo Fighters, ex- No Use For A Name) – kitara

Joey Cape (Lagwagon) – kitara

Dave Raun (Lagwagon) – bobni

 

Kot predskupina bodo tokrat nastopili slovenski Red Five Point Star, ki bodo med drugim razložili, zakaj še vedno nosijo svoje ime.

 

 

Me First And The Gimme Gimmes

http://www.myspace.com/gimmegimmes

+Red Five Point Star

www.redfivepointstar.com

www.facebook.com/redfivepointstar

 

Sobota, 01.09.2012 ob 20h, Gala hala, Letni oder, Ljubljana / PRESTAVLJENO V KINO ŠIŠKA!!!

 

Vstopnina:

20€ na Trnfestu (štant od 20h do 24h) in trgovini Madness na Trubarjevi

22€ na vseh prodajnih mestih Eventim-a, Kompasove poslovalnice, trgovine Big Bang, Petrolovi servisi, Modri študentski servisi ter e-študentski servisi

Internetna prodaja na: http://www.eventim.si/si/vstopnice/me-first-and-the-gimme-gimmes-ljubljana-gala-hala-269752/event.html, www.vstopnice.com, www.koncerti.net, www.napovednik.com, www.potovanje.si, telefonska prodaja na: 01-420-5000 (pon-sob od 8h-20h)

 

 

Povezani članki: