Vročina narašča, reggae se bliža!

Overjam festival

Kot že objavljeno, se bo od 26. do 28. julija na območju Šempetra-Vrtojbe, v bližini mednarodnega mejnega prehoda, odvijal 1. Overjam International Reggae Festival.

Na GLAVNEM ODRU: SIZZLA & FIREHOUSE CREW, JAH MASON, TRAIN TO ROOTS, ZION TRAIN, THE AUTHENTICS, MAKAKO JUMP, ZAA, SITI HLAPCI, RESISTENCE IN DUB

Trije stranski odri: OVER STAGE , DANCEHALL AREA in DUB AREA

Poleg mednarodno priznanih zasedb in lokalnih italijanskih glasbenih ustvarjalcev bomo slišali tudi izvrstne slovenske reggae izvajalce: v četrtek bodo na Overstage odru plošče sukali koprski Freedom Fighters, v soboto bodo na glavnem odru koncertirali mariborski Siti hlapci, na Overstage odru se bosta predstavila Puparobie&Dubsystem sound ter Ziggi & Dubtafari sound, na Dancehallu bodo obiskovalce razgreli energični Roots in Session iz Ljubljane, na Dub area odru pa bo razvnemala Djane Sista!

Obiskovalci festivala bodo imeli na voljo brezplačno kampiranje v neposredni bližini prizorišča. Tisti, ki si želijo prave postelje, bodo lahko prenočili v Dijaškem domu Nova Gorica, ki za udeležence festivala ponuja (bed&breakfast) po ceni 18EUR in doplačilu 1EUR za takso/dan. Več informacij tukaj:

Dijaški dom Nova Gorica, Streliška pot 7, 5000 Nova Gorica. Tel: 05/3354800 ali [email protected], za omenjeno ponudbo pa je potrebno povedati, da ste OVERJAM GUEST. Stojnice društva Mladi Renče-Vogrsko bodo nudile hrano in pijačo 24 ur na dan.

Poskrbljeno bo za stranišča ter tuše, vsakršne informacije bo moč dobiti na info pointu, ki bo stal na vhodu v kamp prostor. Med kamp prostorom in prizoriščem z odri bodo nakupov in spominkov željne obiskovalce pričakale tudi bogato založene stojnice z oblačili, nakitom, dodatki in pripomočki. Parkiranje izven festivalskega prostora bo brezplačno, poskrbljeno pa bo tudi za taxi prevoze. Parkiranje znotraj festivalskega območja je plačljivo s 5EUR/dan, zaželjena pa je predhodna rezervacija.

Vse dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.overjamfestival.com (tudi v slovenskem prevodu!).

V predprodaji so 3-dnevne vstopnice za EUR 43,00 do 08.07. Po 08.07. se bo cena 3-dnevne vstopnice dvignila na EUR 50,00, po prav takšni ceni jo bo mogoče kupiti tudi na vratih festivala. Zato pohitite z nakupom. Izplača se!

Dnevne vstopnice za četrtek, 26.07 (SIZZLA + MAKAKO JUMP + ZAA) za EUR 25,00, za petek, 27.07 (RESITENCE IN DUB + TRAIN TO ROOTS + JAH MASON) za EUR 15,00 in za soboto, 28. julija za (SITI HLAPCI + THE AUTHENTICS + ZION TRAIN) EUR 20,00.

Link za Eventim predprodajo:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/overjam-international-reggae-festival-sempeter-pri-gorici-vrtojba-park-meja-z-italijo-269821/event.html

Dodatne informacije o predprodaji vstopnic so na voljo na elektronskem naslovu [email protected].

Številne nevladne organizacije in neprofitna društva (EMERGENCY, AMNESTY INTERNATIONAL, STAND UP FOR JAMAICA, IL SOLE ONLUS, ACCRI, CVCS, KD RDEČA ZVEZDA, TAVOLA DELLA PACE, EQUIMONDO) so že pristopila k festivalu. Dodatne informacije bodo na voljo na spletni strani www.overjamfestival.com. Festivala se bo udeležilo tudi društvo ARCI iz Trsta, ki bo urejalo šotor TENDARCI, kjer se bodo odvijala srečanja, delavnice in številne druge dejavnosti.

Reggae people are back!

Povezani članki: