Privid™: Zlatko – Več od lajfa

Zlatko - Več od lajfa

To ni bila običajna premiera; priljubljeni fužinski raper Zlatko je predstavil videospot za novo vladarsko pesem »Več od lajfa«. Gre za poseben projekt v karieri tega talentiranega raperja, ki je ob premieri spota organiziral zabavo v klubu nad mestom. 

Pesem je že hit 

»Spot je poln življenja. Kdor ima vsaj malo občutka za ljubezen, se bo našel v njem,« je dejal Zlatko. Video je premierno zavrtel nekaj minut čez polnoč in polno plesišče oboževalcev, ki so pesem znali na pamet, je dokazalo, da je že pravi hit. Zlatko je nato zbrane presenetil še z nastopom v živo, na odru sta se mu pridružila raperski in producentski kolega Cazzafura ter pevka Senidah. Skupaj so izvedli največje Zlatkove hite, kot sta »Mi je žal« in »Ena na ena«, na oder pa je stopil tudi mladi raper Hodža in predstavil svojo pesem »Pejt naprej«, ki jo je posnel skupaj z Zlatkom.

 

V spotu tudi hči od Zlatka

Video je usklajen s sporočilom pesmi in prikazuje stvari, ki nam pomenijo tisto »več« v življenju, kot so brezskrbno druženje s prijatelji in zaljubljeni trenutki v naravi, posebej izpostavljeni pa so mladi in otroci. V spotu, ki je bil posnet v ljubljanskem parku Tivoli, se med drugim pojavi tudi Zlatkova 10-mesečna hči Ni’ja Nur.

Pesem »Več od lajfa«, ki je že osvojila radijske lestvice, je posebna že od začetka. Zlatku jo je namreč pomagalo ustvariti več kot 2.500 mladih, ki so sodelovali v Facebook aplikaciji blagovne znamke Sveta vladar »Rimaj z Zlatkom«. Zlatko je najprej predstavil refren in melodijo pesmi, nato pa je v aplikaciji dvakrat tedensko objavljal izhodišča, ki so jih mladi vladarji sveta s svojimi rimami nadaljevali in nadgrajevali. Zlatko je izmed vseh predlogov izbral osem rim, ki so se mu zdele najbolj zanimive, izvirne in ki so imele najboljši »flow« – tako je nastal nov singel, ki hkrati napoveduje jesenski izid Zlatkovega sedmega albuma »Plečnikova roža«. V videospotu »Več od lajfa« poleg Zlatka in pevke Senidah, ki je odpela refren, nastopajo tudi mladi rimarji, ki so sodelovali v spletnem natečaju. Tudi snemanje in montaža sta bila prepuščena mladim kreativcem – za produkcijo spota je zaslužna mlada produkcijska skupina Close2art.

 

Več od lajfa je projekt

Zlatkov izvirni projekt zbiranja rim prek Facebooka, ki se je zdaj zaključil še z videospotom, je omogočila Nova KBM. »Več od lajfa« je krovni slogan njihove blagovne znamke za mlade Sveta vladar. Vladarski bančni paketi Skul, Indeks in Kariera so namenjeni mladim med10. in32. letom in jim z edinstveno ponudbo, ki je povezana z življenjskim slogom v vsakem izmed obdobij mladosti, pomagajo, da leta na poti do samostojnosti preživljajo čim bolj brezskrbno.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uuNL53pW_uE[/youtube]

 

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.