Privid™: Superhinks – Treba ti neko

Superhinks

Superhiks, najbolj zabaven ska in punk rock ter urbani plemenski (tribal) makedonski bend, se vrača na sceno z novim singlom in videospotom za pesem “Treba ti neko”.

Po uspehu singla in videospota “Afrika”, s katerim so Superhiks osvojili nagrado Zlatna Bubamara (zlata pikapolonica) za najboljši videospot leta v Makedoniji, kot tudi uspehu, ki so ga bili deležni s tršimi heavy  zvoki v pesmi “Na luta rana”, se fantje vračajo s prvim singlom v srbskem jeziku. Ta obenem predstavlja odličen uvod v ska-punk eksplozijo, ki jo lahko pričakujete v kreativnem procesu na novem, četrtem studijskem albumu, ki bo objavljen konec leta 2012.

“Treba ti neko” je tipična ljubezenska pesem o življenju v Skopju, romanca med prelepim dekletom in uspešnim kriminalcem in predstavlja logično nadaljevanje starejših hitov, kot sta “Ne sum tvoj tip” in “Čkembe čorba”. Čedalje bolj popularni Hiksovci v spotu prakticirajo različne gimnastične vaje in akrobatske discipline, vse v želji, da bi s športnim angažiranjem navdušili lokalno prebivalstvo v Makedonji s ciljem, da bi dobili vsaj enega kandidata, potnika na skorajšnje olimpijske igre v London. Člani skupine so mnenja, da so sposobni sprejeti izziv – sodelovanje na Olimpijadi! Seveda, če  jim bo to dovolil makedonski olimpijski komite.

Videospot je režiral Blagoja Nedekovski, medtem ko je pod aranžma in glasbo podpisan celoten bend. Tekst je napisal Peter Mladenovski, za produkcijo je poskrbel Goce Simovski.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QBJmKLAOVB0[/youtube]

Več o Superhiks na: http://superhiks.fourfour.com/discography

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: