Paradise Lost po Metalcampu tudi v Kinu Šiška

Paradise Lost

Največja gothic /doom heavy metal skupina Paradise lost bo ponovno obiskala Ljubljano. V sklopu evropske turneje se bodo ustavili tudi v Kinu Šiška, 14. 10. 2012,  kjer bodo za vse, ki letošnjega Metalcampa 2012 ne boste mogli obiskati, kjer bodo eni izmed „headlinerjev“, pripravili prav poseben šov in zagotovili še veliko bolj posebno izkušnjo.

Pionirji  gotskega metal žanra, zasedbe od davnega leta 1988 niso veliko spreminjali in v večini ostaja ista, razen bobnarja kjer je od leta 2009 nihče drug kot legendarni Adrian Erlandsson.

  • Nick Holmes – vokal
  • Greg Mackintosh – kitara in klaviature
  • Aaron Aedy – kitara
  • Steve Edmondson – bass
  • Adrian Erlandsson – bobni

Njihovi albumi so v devetdesetih letih prejšnjega stoletja sestavljali vrhove evropskih kot tudi svetovnih lestvic. Aprila letos pa so izdali njihov nov in sicer že trinajsti album po vrsti. Album z imenom TRAGIC IDOL je produciral legendarni švedski producent Jens Bogren.

Skupina se za svoje uspehe lahko zahvali svojemu edinstvenemu zvoku, ki so ga v začetku devetdesetih let iznašli in vse do danes izpopolnjevali, zato veljajo za resnične mojstre svoje obrti. Mešanica heavy metala, Depeche Mode-ovskih klaviatur in žametnega glasu Nick Holmes-a je poslastica za vse ljubitelje glasbe na splošno.

Ne zamudite edinstvenega in atmosferičnega nastopa te legendarne angleške skupine, ki bo oder Kina Šiške spremenili v pravo seanso.

 

 

Povezani članki:

Značke: