Napovedujemo Tribute to Legends

Tribute to Legends

Bil je in še vedno je čas, ko je ideja legende še posebej v glasbi močno prisotna. Čeprav živimo v sedanjosti, se moramo še vedno spominjati legend, ki so si to ime prislužile v letih koncertiranja na velikih odrih. Vsaka legenda ima svojo zgodbo, ki  jo je tako ali drugače ponesla med ljudi, in ki je tako ali drugače pripomogla k temu, da si je človek ali skupina pridobil/a status legende.

Tokrat vam predstavljamo tri legendarne skupine ter tri legendarne pevce, ki so te skupine naredili še bolj prepoznavne in atraktivne. S koncertom tribute skupin v Letnem kinu bomo poskušali pričarati pravo vzdušje, ki je vladalo nekoč, ko so te skupine igrale po odrih še v originalnih zasedbah. Drage poslušalke in dragi poslušalci, predstavljamo vam:

 

QUEEN Real Tribute band

Za vse, ki ste si kdaj želeli videti QUEEN in Freddieja Mercuryja v živo, pa za to niste imeli priložnosti, sedaj ponujamo najboljši približek! Srbski QUENN Real Tribute band je obšel že celotno Evropo in Brazilijo, kamor se pravkar spet odpravljajo na turnejo, še prej pa se bodo ustavili v Velenju v Letnem kinu. Ivan v vlogi Freddieja Mercuryja ima identični glas in enake kostime, kot jih je nosil Freedie, kitarist igra na enako kitaro, kot je igral Brian May in prav tako kot on uporablja kovanec namesto trzalice, kar jim pomaga k doseganju pravega zvoka skupine QUEEN.

Več na: www.realtribute.org

 

Jailbreak – GUNS N’ ROSES Real Tribute band

Si fan GUNS N’ ROSES, pa ti nova zasedba ne paše? Si želite stare Gunse iz devetdesetih s Slashom? Mi za vas pripravljamo balkansko imitacijo točno tistega, česar si želite. “You know where you are? You’re in the jungle baby …” ali po naše “Veš kje si? Si v Letnem kinu ob Škalskem jezeru na koncertu TRIBUTE TO LEGENDS.” Po koncertih v Indiji, Braziliji, Malti, prvič v Velenje prihaja srbski GUNS N’ ROSES Tribute svetovnega formata. Fani z vseh celin jih imenujejo za najboljši GN’R tribute na svetu, saj ima pevec Alexandar popolnoma isti glas kot Axl Rose, poleg tega pa skupino sestavljajo vrhunski glasbeniki, ki vam bodo glasbeno in scensko pričarali nastop GUNS N’ ROSES.

Več na: www.realtribute.org

 

The Concept – NIRVANA Tribute band

Koncert TRIBUTE TO LEGENDS na Letnem kinu ob Škalskem jezeru bo otvorila po mnenju mnogih najbolj vplivna skupina iz devetdesetih – NIRVANA. No, vsaj njihov slovenski približek v podobi skupine The Concept iz Kopra. Fantje bodo za dobro uro med žive vrnili Kurta Cobaina in ga vrnili na oder s Crisom Novoselichem in Daveom Grohlom, kjer bodo igrali večino hitov, ki so dosegali čudeže na svetovnih glasbenih lestvicah v devetdesetih in pustili trajne posledice v srcih vseh generacij od takrat pa do danes.

Več na: http://www.youtube.com/watch?v=ZOPzxh8GZPc

 

Cena karte v predprodaji je 5eur, na dan koncerta pa 8eur. Karte v predprodaji lahko kupite v klubu eMCe plac (vsak dan od 13.00 naprej) ali v baru Mozaik (vsak dan od 08.00 naprej) od 15.6.2012 naprej! Več o drugih prodajnih mestih na www.emceplac.si

V primeru slabega vremena se koncert prestavi v Rdečo dvorano.


7.7.2012 ob 21:00, Letni kino ob Škalskem jezeru

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.