Hideout Festival letos še boljši in še večji!

Hideout Festival

Hideout Festival

Letošnjo žurersko sezono  na Jadranu odpira Hideout Festival. Festival se bo tokrat že drugič odvil na plaži Zrće na otoku Pag, in sicer od 29. junija do 1. julija. Organizatorji so se izkazali že lansko leto, ko so prepričali z odlično organizacijo in skrbno izbranimi artisti, med katerimi so najbolj izstopali Sven Vath, Pendulum, Eric Prydz, Simian Mobile Disco in 2many DJs. Letos se festival vrača še boljši in obširnejši. Dodana mu je še ena lokacija in sicer so organizatorji lanskima dvema prizoriščema, Papayi in Aquariusu, letos dodali še club Kalypso. Na festivalu bodo tako letos nastopili Ricardo Villalobos, Loco Dice, Jamie Jones, Seth Troxler, Chase & Status, Skrillex, Sub Focus, Annie Mac in številni drugi.

Poleg celotnega večernega programa se na Hideoutu odvijajo tudi sloviti Boat Party-ji, ki so na žalost že vsi razprodani, kakor je tudi razprodan celoten segment vstopnic, namenjen britanski publiki. Segment, ki je namenjen publiki iz držav bivše Jugoslavije je še vedno možno kupiti po zelo ugodni ceni 50 EUR.

Festival uradno poteka od 29. junija do 1. julija. Pred tem se ogrevalni program na Pagu dogaja že tri dni pred začetkom. V okviru promocije pri nas se bo 9. junija 2012, na Metelkovi v Chanell Zero odvijal Hideout Festival Launch s Krunch It!. 16. junija 2012 pa bo v Klubu K4 potekal Hideout Promo Tour.

Takega festivala enostavno ne gre zamuditi!

Povezani članki: