Backstage predskupina Mad Caddies

Mad Caddies

V Slovenijo se po nekajletnem premoru vračajo prvaki kalifornijskega ska punka Mad Caddies, ki veljajo za eno bolj eksotičnih, a še posebej priljubljenih skupin založbe Fat Wreck Chords, ki jo vodi Fat Mike, legendarni vodja skupine NOFX.

Kot predskupina bodo tokrat nastopili Backstage, ki bi morali oder Mad Caddies v Ljubljani ogrevati že leta 2005, a jim je nastop preprečila poškodba enega od članov.

Fat Mike je na Mad Caddies vrgel oko že v njihovi razvojni fazi in jih takoj vzel pod okrilje svoje kultne založbe, ki že dve desetletji skrbi za nenehne izdaje neodvisnega kalifornijskega punka, Mad Caddies pa vse do danes ostajajo v ospredju založbe, saj privržencem njihove nalezljive glasbe ni videti konca. Svojo izvirno mešanico ska glasbe, punka, reggaeja, swinga, surfa, countryja in še marsičesa, je šesterica surferjev iz Santa Barbare zabeležila na sedmih odličnih albumih, med katerimi še posebej izstopa prvenec Quality Softcore, ki velja za enega pionirjev popularizacije ska glasbe med kalifornijskimi punk rock navdušenci.

Glavna kvaliteta Mad Caddies so gotovo njihovi izjemni živi nastopi, s katerimi so na neštetih nastopih navdušili publiko po vsem svetu, slovenska publika pa jim je še posebej ljuba in se pri nas vedno z veseljem ustavijo. Ne dvomimo, da bo prihajajoči nastop na letnem odru Gala hale potešil vse apetite in ostal še dolgo v spominu.

Koncert bo danes v Gala hali na Metelkovi

URNIK:

20.00: vrata/doors
20.30: Backstage
21.15: Mad Caddies

Vstopnina: 18€

Povezani članki: