Video dneva za vas izbirajo Hex

Hex

Hex

Domača elektro-drum’n’bass-punk zasedba Hex je pravkar izdala svoj  prvenec z naslovom Elektromonster, ki je rezultat ustvarjanja zadnjih dveh let. Na plošči je 9 skladb zajema dvoletno ustvarjanje skupine in skladbe, ki jih je bilo do sedaj moč slišati le na nastopih.

Elektromonster je sinonim za vse večji vpliv medijev in kontrolo, ki preži na nas že na vsakem koraku. Žanrsko se razprostira vse od drum’n’bassa in breakbeata pa do dubstepa, rapa in punka. Ideja je jasna: od sebe oddati eksplozijo energije, ki bo zasukala množice za 360 stopinj. Na albumu sta poleg avtorskih skladb tudi dve sodelovanji. Za skladbo Neverending Void je svojo podlago oddal Proteus Noir, obalni elektro-industrialec, ki je v tujini prejel že več nagrad in zložil remikse za imena, kot so Nine Inch Nails in Marilyn Manson. Za Last Goodbye pa je orkestralne elementepripravil New Yorški producent Ackute.

Album je na voljo brezplačno, v živo pa ga lahko slišite na junijskih nastopih zasedbe! Za uvod pa sedem spotov po njihovi izbiri na Rockonnetu!

Povezani članki:

Značke: ,