V Slovenijo se vrača grind kartel Brujeria!

Brujeria

V Slovenijo na prvi klubski koncert prihaja grindcore allstar zasedba Brujeria, ki jo med drugimi trenutno sestavljajo vodja kartela Juan Brujo, Pinche Peach, El Cycnico (Jeff Walker; Carcass), Hongo (Shane Embury; Napalm Death) in Podrido (Adrian Erlandsson; Paradise Lost, At the Gates), v preteklosti pa so v zasedbi delovala tudi imena kot so Dino Cazares, Nick Barker, Billy Gould in Jesse Pintado. Brujeria nas bo v Mariboru zavrtela v smrtonosni valček z mačetami med katerim ne bo manjkalo vratolomnih grind hime, agresivnega hard-cora, vse skupaj pa Brujeria začinijo z zajebantskmi vložki tradicionalne mehiške glasbe. Skupina trenutno pripravlja četrto studijsko ploščo, prvo po albumu Brujerizmo iz leta 2000, čakanje na njen izid pa bo Brujeria skrajšala s satanističnim, prodrogeraškim in proti beli rasi nastrojenim plesom po koncu katerega bomo z mačetami v rokah prižgali džojnte in ob njih molili za Satana. Pendejos!

Za ogrevanje bodo tokrat poskrbeli domači veterani crossoverja, obalni No Limits, z Encom Biaffrom na čelu. Korenine benda segajo v leto 1990, kljub dvajsetim letom delovanja pa No Limits veljajo za energično koncertno izkušnjo polno adrenalinskega punka, thrasha, skaja in hardcora, podkrepljenega z močni (anti)političnim sporočilom.

Modernejšo stran koncerta bodo zastopali velenjski prvaki Inmate, ki so pred kratkim izdali dolgo pričakovano in napovedovano debitantsko ploščo Free At Last, ki je dokaz, da se je vztrajnost fantom izplačala, njihovi koncerti pa so kot sprehod skozi ogenj.

Za »WTF« trenutek glasbene dekonstrukcije pa bodo poskrbeli odtrganci Deca debilane.

 

Brujeria

http://www.myspace.com/brujeria

 

No Limits

http://www.myspace.com/nolimitsslo

 

Inmate

http://www.inmate-band.com/

 

Deca debilane

http://www.myspace.com/447330054

 

Rezervacije: 15 EUR, na dan koncerta 18 EUR

Rezervacije: [email protected]

 

 

BRUJERIA, No Limits, Inmate, Deca Debilane, 10.6.2012 – Dvorana Gustaf Pekarna, Maribor

FB Event: https://www.facebook.com/events/189776727791239/

Povezani članki:

Značke: