Dirty Skunks predstavlja Kadilnica of Death

Kadilnica of Death

Metal večeri vsak četrtek od oktobra do julija od 21h dalje v Orto Baru! Metal glasba s tematskimi večeri in glasbenimi željami! Akcijske cene pijač, biljarda in namiznega nogometa! Predstavitve novih metal albumov in drugih projektov! Enkrat mesečno koncert!

KADILNICA OF DEATH SE PRIČNE JESENI 2012!

 

KADILNICA OF DEATH

Po zadnji zaključeni sezoni Vražjih fabriških uric smo se Veseli dihurčki odločili, da metal večere prestavimo v spodoben lokal. Kadilnica Of Death je ime za metal večere, ki se začenši z jesenjo 2012 vsak četrtek odvijajo v Orto Baru. Večer se začne ob 21h (ko se lokal odpre), traja pa lahko vse do 5h (ko se lokal zapre), v kolikor za to obstaja interes obiskovalcev. Vstopnine kakopak ni!

Lokacija metal večerov se ob vstopu v Orto nahaja v prostoru naravnost pred vami. Ta ima dolg šank, mično kadilnico, dobro ozvočenje ter lepo število miz in stolov. Poleg raznovrstne metal glasbe iz repertoarja različnih didžejev bomo, kot ste lahko že vajeni, prirejali tudi različne tematske metal večere, vključno s tradicionalnim prednovoletnim žurom ter afterpartyji koncertov, ki bodo v Ljubljani in bližnji okolici slučajno padli na isti datum. Seveda so zaželene tudi glasbene želje obiskovalcev, v kolikor so te tematiki večera primerne.

Nadejate se lahko tudi predstavitev novih albumov domačih skupin in drugih z metalom povezanih projektov. V kolikor bi radi predstavili svoje delo, nas bržkone kontaktirajte! Na metal večerih v Orto Baru boste lahko kupovali tudi vstopnice za Dirty Skunks koncerte po predprodajni ceni!

 

KONCERTI

V okviru metal četrtkov bomo približno enkrat mesečno organizirali koncert domačega benda, ki se bo odvil v zgornjem nadstropju, torej koncertni dvorani, kjer bo prav tako pijača po akcijskih cenah. Pred, med in po koncertu bo v Kadilnici Of Death kakopak nemoteno potekal metal večer. Bendi, ki bi se radi dogovorili za termin, nam pošljite mail na [email protected]

 

ORTO BAR

Orto je bar oziroma nočni klub, kot se šika. Vsi tisti, ki ste skupaj z nami z žalostjo spremljali, kako se je Klub Fabrka iz spodobnega lokala zaradi slabega vodstva z leti razkrojil na nivo beznice, boste zagotovo veseli metal večerov v urejenem ambientu, s čistimi mizami, stoli in sanitarijami ter prijaznim osebjem.

Da lokal tak ostane, med drugim skrbijo tudi varnostniki, ki imajo do obiskovalcev zelo korekten odnos, dokler ti ne gredo čez mejo. Kar se tega tiče, so pravila na metal večerih precej standardna: ne razgrajaj, ne razbijaj, ne kradi, ne vnašaj svoje pijače, ne drogiraj se na stranišču … Za kajenje imate na razpolago simpatično kadilnico (of death), v katero vnašanje pijače (po zakonu) ni dovoljeno. Na čik lahko s pijačo stopite tudi ven, vendar je tam obvezna uporaba plastičnega kozarca.

V zadnjem delu Kadilnice pa se nahaja tudi igralna soba z biljardom in namiznim nogometom za tiste, ki bi se radi med metaliziranjem še dodatno pozabavali, a je treba opozoriti, da je odlaganje pijače na igralne mize strogo prepovedano. Orto Bar ima sicer politiko obvezne uporabe garderobe (razen za usnjena oblačila), vendar je ta na metal večerih v Kadilnici Of Death neobvezna za vse. Kot že omenjeno, pa vam na četrtkovih metal večerih lokal nudi pijačo po akcijskih cenah.

Povezani članki: