Prisluh™: Boštjan Narat – Zdi se

Boštjan Narat

Boštjan Narat, glasbenik, filozof, vodja skupine Katalena in kantavtor se po odmevnem solo prvencu Strah je odveč ter po petem albumu Katalene Noč čarovnic znova vpisuje v slovenski glasbeni prostor. V začetku maja bo namreč objavil drugi samostojni album ‘Konec sveta vedno pride ne napovedano’. Kot napoved albuma pa že zdaj predstavlja skladbo ‘Zdi se’, ki ji lahko prisluhnete pod novičko. 

Narat pri svojem novem kantavtorskem projektu združuje moči z izkušenimi in preizkušenimi glasbenimi sopotniki: Matevžem Kolencem, članom skupine Melodrom, ki se podpisuje pod aranžmaje, električne kitare in bas, Polono Janežič, ki podobno kot pri Melodrom in Kataleni pri novem Naratovem projektu skrbi za klaviature, Jeleno Ždrale, prvo violino slovenske glasbene scene, ter Blažem Celarcem, bobnarjem in tolkalistom, članom skupin Pinela, Brina, Hamlet express, Mildreds in Los Hermanos muy simpaticos.

Pesmi, ki so nastajale v zadnjem letu in ki jih (vsaj nekatere) redni obiskovalci Naratovih kantavtorskih koncertov že poznajo, tako pridobivajo novo, svežo in predvsem za prostor, v katerem nastajajo, netipično podobo, ki bo v obliki albuma javnosti na voljo maja 2012.

 

Narat – Zdi se

Album: Konec sveta vedno pride nenapovedano

Glasba, besedilo: Boštjan Narat

Aranžma: Matevž Kolenc

Miks: Matevž Kolenc

Izvedba: Boštjan Narat, Matevž Kolenc, Polona Janežič, Blaž Celarec, Jelena Ždrale.

Foto: Ivian Kan Mujezinović

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: