Predstavljamo skupino GoGs

GoGs

Kot skupina obstajajo že približno eno leto, v tem času pa so imeli že kar nekaj nastopov. Glasba, ki jo ustvarjajo, je v prvi vrsti hip hop, vendar ne klasičen in takšen kot smo ga vajeni. Gre za inovativno mešanico različnih glasbenih žanrov.

V začetku letošnjega leta je skupina v studiu RSL posnela dva singla pod taktirko Tomaža Marasa – Mota. Prvega z naslovom »Ustavmo čas«, je že možno slišati na različnih radio frekvencah, izid drugega z naslovom »Kličem« pa predviden v začetku maja. Pri obeh skladbah je svoj glas posodila pevka Vika Zore, za aranžma pa sta poskrbela kitarist Primož Hudoklin in saksofonist Uroš Rangus.

Kar se načrtov za prihodnost tiče, pravijo, da jih čaka veliko novih izzivov, med drugim tudi videospot za prihajajoči singel »Kličem«, trenutno pa vse svoje moči namenjajo izidu prvega albuma z naslovom »Barve Tvojih Sanj«. Za nadaljno glasbeno pot si želijo le trdno delati, ustvarjati, čim večim ljudem pokazati svojo glasbo ter uživati v nastopih.

Še nekaj informacij o videospotu »Pouk Je«: Skupina je posnela svoj prvi videospot za pesem »Pouk je«, katerega vam danes tudi premierno predstavljamo. V njem je vokal za refren posodila Lara Poreber, za beat je poskrbel Anže Metod Breskvar.

 

Skupina GoGs je relativno mlada novomeška glasbena skupina, ki jo sestavlja 7 članov:

Goran Mikić – Vokal

Live zasedba: 

Denis Honsić – Back vokal

Vika Zore – Back vokal

Primož Hudoklin – Kitara

Matic Franko – Bas

Uroš Rangus – Saksofon

Luka Pate – Bobni

 

Kontakt: [email protected]

Spletna stran: http://www.facebook.com/pages/GoGs/227713627263364

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: