Pohitite z nakupom vstopnic za Rock Otočec

Rock Otočec

Zaradi velikega zanimanja za uvodni večer Rock Otočca, spektakularno detonacijo “ČlovekA z bombami” v režiji Matjaža Bergerja, kjer bo glavno glasbeno vlogo odigrala skupina Siddharta, bo po 7. aprilu na voljo le še nekaj enodnevnih vstopnic za ta večer. Ne bo pa jih več možno kupiti v sklopu večdnevnih vstopnic za Rock Otočec 2012. Večdnevne (za vse dni) vstopnice bodo po 7. 4. 2012 veljale le za dneve od vključno četrtka do vključno nedelje, brez sredine rock opere.

Torej – samo še do 7. aprila 2012 so na voljo 5-dnevne vstopnice, ki vključujejo tudi predstavo “ČlovekA z bombami”. Poleg tega, da vključujejo vseh 5 dni festivala, je tudi njihova cena zdaj polovična – 35 EUR za vseh 5 dni!j enodnevnih vstopnic za ta večer. Ne bo jih več možno kupiti v sklopu vsednevnih vstopnic za Rock Otočec. Vsednevne vstopnice bodo po 7. aprilu veljale le za dneve od četrtka do nedelje brez sredine rock opere.

 

Vsi željni kakovostne zabave na eni najlepših slovenskih lokacij, pri gradu Otočec na prekrasni plaži ob reki Krki, bodo lahko letos tam uživali kar 5 dni, od srede 27. 6. 2012 do nedelje, 1. 7. 2012, na doslej največjem in najbolj razigranem festivalu Rock Otočec! Organizatorji so se odločili, da bodo polovično ceno vstopnic, to je 35,00 EUR, pustili v prodaji kar do 7. 4. 2012, in vam s tem omogočili, da si pravočasno priskrbite vstopnice, s katerimi boste za 7,00 EUR na dan ne le zastonj kampirali in parkirali, temveč tudi uživali v programu okoli 50 glasbenih skupin, bogatem spremljevalnem programu, številnih športnih igrah in delavnicah. Že zdaj vemo, da bo na festivalu kraljevala vrhunska svetovna festivalska in koncertna atrakcija, punk gipsy dub skupina Gogol Bordello (iz ZDA, a zbrana z vseh vetrov), videli pa boste lahko tudi prvo veliko slovensko rock opero, spektakel z naslovom ČlovekA z bombami priznanega slovenskega gledališkega režiserja Matjaža Bergerja (Anton Podbevšek Teater) s Siddharto v glavni vlogi, drugimi glasbeniki, opernimi pevci, številčnim ansamblom in vrhunsko odrsko postavitvijo. Seveda pa se obetajo še številne druge skupine, tako iz Slovenije kot tudi iz tujine, o čemer vas bomo še obvestili. In naj ne pozabimo idilične lokacije na Otočcu, ki vedno znova očara vse ljubitelje dobrih festivalov, ki so namenjeni pravi zabavi in kvalitetnemu druženju. Vsi, ki ste že kupili vstopnico za 4 dni, vam ta zdaj velja za vseh 5 dni. Lahko rečemo, da bo po 36 letih in kot 18. »izdaja« tega, res presegel samega sebe!

 

»To je bil en mojih najlepših trenutkov v življenju!«

Billy, The Subways – izjava po nastopu in druženju z obiskovalci na Rock Otočcu 2011

 

“Tako lepo je tukaj. Če bi zdaj imel šotor, bi rekel: ‘OK, lahko letite brez mene.’«

Henning, Guano Apes – na tiskovni konferenci Rock Otočca 2011

 

 

Več na spletni povezavi, na prenovljeni spletni strani:

http://rock-otocec.com/

 

Poseben kanal z videoposnetki prejšnjih let Rock Otočca:

http://www.youtube.com/user/RockOtocecNM/videos

 

Cena vstopnic:

35,00 EUR za 5-dnevni festival do 7. 4. 2012.

Na dan pričetka festivala bo cena vstopnic za 5 dni 70,00 EUR.

 

Predprodaja vstopnic na:

http://www.rock-otocec.com/Trgovina/CatID/1

 

Predprodajna mesta:

Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Kompasove poslovalnice, Kino Šiška, LPP, Collegium,Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli …

Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Povezani članki: