Collegiumov Spring Break festival z več 30 nastopajočimi!

Collegium Spring Break Festival

Collegium Spring Break Festival

Največja potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, bo tudi letos poskrbela za precedense na področju glasbenih festivalov in nepozabnih žurov. Tokrat v okviru največjega Collegium Spring Break festivala, ki se bo od 27. aprila do 2. maja odvijal v Rovinju in Kanegri.V Rovinju bodo mlade zabavali tuji in slovenski zvezdniki velikega formata iz vseh glasbenih žanrov, kot so Sasha Lopez, Umek, April, Zablujena generacija,DJ Sylvain, Zlatko, Klemen Klemen in mnogi drugi. V Kanegri pa bodo Mambo Kings, Jasmina Kandorfer Čekeliš in DJ Jeti poskrbeli za zabavo s slovenskimi glasbenimi vibracijami. Festivala se lahko udeležijo vsi ljubitelje dobre glasbe, saj se cene pričnejo že od 11 € dalje.

Multižanrskifestival v Rovinju

Letos Collegium na Sping Break festivalu pričakuje več kot 3000 mladih in Slovenije in Hrvaške. Festivalsko prizorišče je postavljeno v obmorsko letovišče Amarin, kjer se bo dogajanje odvijalo na treh glasbenih odrih sočasno. Na njih bo tekom petih noči in šestih dni nastopilo več kot 100 nastopajočih na treh različnih vajbih – elektro vajbu, hip hop vajbu in pop-rock-punk vajbu.

Elektro vajb

Sasha Lopez, Umek, Beltek, Aleksandra Blake, Broono, DJ Mike Vale, DJ Sylvain & Lara Love, DJ Barzu, DJ Luca Montecchi, Mr. Marly on Sax, DJ Dey, DJ Saturday Simon, Vanillaz, DJ Spinne, DJ Marc Bucca, Marley, Bar zu, Toni Ter Wonder, Lady M. DJ

Hip Hop vajb

Klemen Klemen, Zlatko, Doša, Kosta, N’toko, Emkaj, Challe salle, Unknowen, Nipke, Mrigz & Ghete, Thug Connect, King, Izbrani, Sunny sun, Stekli psi, Mladich, Perko & Rudstah. Vauks, 100KA, Drill, Gero, Najboljša 18KA

 Punk, Pop & Rock vajb

April, Sanja G, She Divaz, Zablujena generacija, Toronto Drug Bust, Avven

Vroče festivalsko dogajanje bo poleg dobro poznane Collegiumove posadke popestrile z še športno-zabavne igre, boat partyji in tematsko obarvanimi večeri.

Stara in dobra Kanegra

Collegiumovi žuri v Kanegri že dolga leta slovijo po dobrem domačem žuru in tudi letos ne bo nič drugače. V Kanegri se bodo mladi zabavali ob koncertu Mambo Kingsov, z Jasmino Kandorfer Čekeliš, DJ Jetiom in zasedbe Atomik Harmonik.

Poleg koncertov se obeta še obilica tematskih zabav, boat partyji in zabavne igre.

Več o aktualnem dogajanju najdete na www.collegium.si.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.