Cenejše cene vstopnic za Punk Rock Holiday 1.2 še samo do konca aprila

Punk Rock Holiday 1.2

Leta 2011 je organizatorjem uspelo ustvariti največji punk rock festival v regiji. Za povrh vsemu, so izbrali najlepšo lokacijo v Evropi, sapo jemajoče sotočje rek Tolminke in neverjetne reke Soče v Tolminu, ki ne ponuja le klasičnega festivalskega vzdušja, temveč tudi nepozabno počitniško okolje.

Leta 2011 je bil festivalski program sestavljen iz najmočnejših mednarodnih imen punk rock glasbe, ki so bili tedaj na evropskih turnejah, s skupinama NOFX in Bad Religion na čelu …

Vrhunski program je privabil več kot 5.000 punk rock fanov, predvsem iz Slovenije, Italije, Hrvaške, Avstrije, kot tudi iz drugih držav, ki so zares uživali na tej neverjetni lokaciji, s čimer si je festival prislužil možnost rasti tudi v bodoče.

Letošnji glasbeni program vas bo še bolj presenetil!

Good Riddance se bodo vrnili, saj nočejo zamuditi priložnosti za nastop v Tolminu. Mogočni The Toy Dolls bodo na odru Sotočja nastopili s svojim neprekosljivim zabavnim performansom, hardcore legende 7 Seconds in Sick of it All pa vas bodo pripeljali do vzhičenja skupaj z mlajšimi kolegi Terror in Deez Nuts. Anti-Flag bodo stopili mnogim na žulj s svojimi političnimi sporočili, ki jih poganja njihov neverjetni punk rock nastop, temu pa bodo sledile melodične pesmi velikih MxPx, in pa politično angažirana post-hardcore atrakcija Boysetfire. Duncan Redmonds bo odigral nekaj akustičnih verzij pesmi skupin Snuff in Guns N’Wankers, ljubitelji keltskega punka pa bodo veseli ob poslušanju dud slovenske skupine Happy Ol’ McWeasel. Ljubitelji ska punka pa bodo lahko uživali ob nastopu najboljše ska skupine vseh časov – The Slackers! Seveda pa bodo nastopile še mnoge druge skupine, o katerih vas bomo še obveščali.

CENEJŠE VSTOPNICE NA VOLJO LE DO VKLJUČNO 30. APRILA 2012: 59,00 EUR

Posebni paket za fane (vstopnica in majica): 64,00 EUR (do 30. 4. 2012)

PREDPRODAJNA MESTA:

Punk Rock Holiday spletna trgovina: www.punkrockholiday.com/shop/ ali http://www.ticket4you.org/

Za prodajna mesta po Sloveniji (Eventim, Green Ticket IT) preverite na: www.punkrockholiday.com

Uradna spletna stran: www.punkrockholiday.com

Facebook stran: www.facebook.com/punkrockholiday

Facebook event: www.facebook.com/events/218204771588487

Povezani članki: