Nocoj v Aritmiji

Aritmija

Za nami je prvi SLOVENSKI TEDEN GLASBE, ki je glasbenikom organizatorjem in entuziastom minuli teden ponudil zanimiv vpogled na glasbeno sceno preko delavnic, debat, predavanj ter seveda koncertov.

Oder Kina Šiška se je v četrtek pozibaval v afro ritmih ojačanih z elektroniko – v sloveniji je ponovno nastopila svetovna glasbena atrakcija iz Konga – KONONO No.1. Čaka pa nas tudi intervju z irskimi predstavniki sanjavega post rocka GOD IS AN ASTRONAUT.

Ker se nam ta petek v Cankarjevem domu obeta natop legendarne zasedbe SEPTEMBER – to bo hkrati šele njihov 4. nastop na slovenskih tleh, bo k MIHI na zagovor sedel JANEZ BONČINA BENČ.

V nagradni igri bomo izvedeli kdo prejme SIGIC-ovo kompilacijo ETNO in kdo gre jutri na koncert portugalske dive TERESE SALGUEIRO, do naslednjič pa se boste lahko potegovali za 2 enomesečni vstopnici za 13. ORTO FEST, ki svoja vrata odpira že to nedeljo, vaš pa bo lahko tudi MADONIN čisto sveži 12-ti album MDNA.

In ker sta dva tedna že naokoli, bo oddajo zaključil TONI z 10min rubriko INKUBATOR, v kateri nam tokrat predstavlja mlade upe slovenskega metala INMATE! Ta petek bodo v velenjskem eMCe-ju v živo predstavili prvenec FREE AT LAST.

 

KONCERTNA PROGNOZA: 

o ORLEK, 29.3. – KINO ŠIŠKA

o TERRAFOLK, 29.3. – ZLATI ZOB

o ZLATKO KAUČIČ in KOMBO, 28.3. STUDIO 14 RADIO SLOVENIJA in 30.3. – KINO ŠIŠKA

o CRIPPLED BLACK PHOENIX, 1.4. – CHANNEL ZERO

 

ARITMIJA 4. (45min), 26.3.12′ ob 19:00 in 22:45 na TVS2

Povezani članki:

Značke: