Nocoj v Aritmiji

Aritmija

Tokrat bomo res upravičili našo aritmičnost 🙂 sprehodili se bomo od funka, jazza in hip hopa, preko rocka in metala pa vse do elektonike in etna. Poleg Miroslavovega EKG pregled tujih novosti, bomo videli, kako je bilo na koncertu 8 članske nu funk zasedbe BREAKESTRA, bili smo na koncertu švedskih gothic industrialcev DEATHSTARS pa tudi v Zagreb smo skočili, kjer so nastopili chicaški rockerji WILCO. Med domačimi novostmi predstavljamo drugi album enega pionirjev domače elektronske scene, ki danes ustvarja pod umetniškim imenom SARE HAVLIČEK.

Na minulem Kulturnem bazarju smo ujeli BOJANA CVETREŽNIKA iz TERRAFOLK, ki se za pol leta odpravlja v J Ameriko, igrat v SONČNI CIRKUS.

Pred začetkom prvega SLOVENSKEGA TEDNA GLASBE, katerega eden od ciljev je tudi spodbuda k mednarodni predstavitvi in razvoju slovenskih glasbenih ustvarjalcev in izvajalcev, bo o realnih možnostih za to kritično razmišljal LUKA, spoznali pa bomo tudi drugo polovico petnajsterice izbranih glasbenih skupin, ki bodo po delavnicah in okroglih mizah popestrile večere STG.

K MIHI bo na zagovor sedla KATARINA JUVANČIČ – publicistka, kantavtorica in ena glavnih krivcev za dvojno SIGIC-ovo kompilacijo ETNO, ki visoko kotira na evropski glasbeni lestvici WORLD MUSIC CHARDS.

V nagradni igri je poleg 2 kart za prihajajoči koncert TERESE SALGUEIRO, 27.3. v Kinu Šiška lahko vaša tudi kompilacija ETNO: Glasbene poti – podolgem in počez.

 

KONCERTNA PROGNOZA: 

o HAPPY OL’McWEASEL, 21.3. – GALA HALA

o KONNONO NO.1, 22.3. – KINO ŠIŠKA

o ROSIE LEDET, 22.3. – BLUES FESTIVAL POSTOJNSKA JAMA

o ELEVATORS, 23.3. – ZLATI ZOB

o PREDKONCERT ROCK OTOČCA, 25.3. – KINO ŠIŠKA


 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.