Nocoj v Aritmiji

Aritmija

Poleg hitrega EKG pregleda kjer dr. Miroslav preiskuje tuj glasbeni teren ter opozarja na nove plošče, vzhajajoče zvezde in prihajajoče koncerte, opozarjamo na novi album “Zbogom Madamfucker” štajerskega kvinteta MUŠKAT HAMBURG. Pogovarjali smo se z odličnim slovenskim ilustratorjem ZORANOM PUNGERČARJEM, katerega plakat nas je zvabil tudi na koncert TUNE-YARDS. Že v tretje pa je tresknil obračun glasbe in založništva TRESK 3, ki je v dveh dneh izpostavil aktualna vprašanja povezana z glasbenim založništvom in glasbenim ustvarjanjem pri nas.

K MIHI je na zagovor sedel JANI KOVAČIČ ter nam iz prve roke postregel s stanjem glasbene ustvarjalnosti med mladimi nekoč in danes.

Znana bosta prva aritmična nagrajenca, v novi nagradni igri pa izpostavljamo prihajajoči SLOVENSKI TEDEN GLASBE ter predkoncert ROCK OTOČCA z zasedbami The Subways, S.A.R.S., Passogigante ter Adam.

Ob koncu oddaje bomo spoznali letošnjo novost oddaje – razširjeno terensko rubriko INKUBATOR kjer bo Toni Cahunek VSAK DRUGI TEDEN obiskal in v 10min predstavil manj znan band na njihovem prostoru za vaje. Prvi bodo z nami štajerci HAPPY OL’McWEASEL, ki odlično žgejo keltsko-irski punkrock in so tik pred izidom prvenca.

 

KONCERTNA PROGNOZA:

o BREAKESTRA, 13.3. – KINO ŠIŠKA

o DEATHSTARS, 15.3. – GALA HALA

o GOD IS AN ASTRONAUT, 16.3. – KINO ŠIŠKA

o BALLADERO, 17.3. – MIKK MS

ARITMIJA 2. (45min), 12.3.12′ ob 19h in 23:25 na TVS2


 

Povezani članki:

Značke: