Inmate napovedujejo premiero prvenca Free at Last

Inmate

Inmate bodo izdali svoj prvenec Free at Last šele v juniju, klub temu pa ga bodo neučakani lahko že 30. marca slišali v velenjskem klubu eMCe plac.

Izid prvenca vsekakor predstavlja pomembno prelomnico v dolgoletnem delovanju skupine, zato bo tudi koncert nekaj posebnega posebnega. Inmate bodo svoj nastop otvorili s kratkim dokumentarnim filmom, v katerem bodo predstavili koncept plošče – idejo, pomen, zgodbo in nastajanje.

V sklopu dogodka bo potekala tudi razstava vse bolj uveljavljene velenjske fotografinje Tilyen Mucik z naslovom Inmate Live Energy, na katerem prestavlja svoj pogled na skupino.

Inmate želijo s koncertom povzeti neko obdobje svojega ustvarjanj:. Obdobje lastnega dozorevanja, spoznavanja in ponovnega rojstva. S Free at Last so postavili temelj svojega delovanja, temelj, s katerim so opozorili na lasten obstoj in temelj, na katerem bodo gradili svojo prihodnost.

Na koncertu bo premierno naprodaj tudi prvenec Free at Last, ki bo uradno izdan junija 2012 preko mednarodne založbe Graviton Music Services, ki ima sedež tudi v Sloveniji.

Število vstopnic je omejeno. Vstopnice lahko rezervirate na spletni strani eMCe placa

Cena vstopnice: 6 EUR (4 EUR z rezervacijo)

Izkupiček od vstopnine je namenjen za snemanje naslednjega videospota.

Povezani članki:

Značke: