TRESK #3, obračun glasbe in založništva

TRESK #3

Radio Študent in Kino Šika 8. in 9. marca predstavljata TRESK #3, obračun glasbe in založništva. V dveh dneh, polnih kulturnega, glasbeno-založniško aktualnega in delavno-zabavnega dogajanja ter večerih, namenjenih spoznavanju novih moči slovenske glasbene scene pa tudi že uveljavljenih starih glasbenih mačkov, bomo dihali in živeli glasbo. V okviru festivala TRESK #3 bomo v Kinu Šiška predstavljali nove izdaje slovenskih založb, izvajali različne delavnice, predavanja in okrogle mize, kjer bomo odpirali aktualna vprašanja, povezana z glasbenim založništvom v Sloveniji in na ta način pletli direkten dialog med uporabniki in ustvarjalci, zvečer pa s koncerti polnili baterije z zanimivimi koncerti in elektronskimi live-acti.

Pridruži se delavnici elektronske produkcije, pozanimaj se, kako posneti prvi demo, sodeluj na natečajih za koncertno fotografijo, podobo glasbenega dogodka in podobo glasbenega albuma, prisluhni predavanju odvetnice Urške Chitrakar o avtorskih pravicah, pogovoru z lastnikom 15-letne berlinske založbe Raster-Noton in sodeluj na okroglih mizah. Ne pozabi prinesti starih plat na boljšji sejem!
V četrtek 8. marca zvečer bomo poplesavali v elektronskih ritmih, v petek 9. marca pa na na trše noise-post-rockovske riffe.

Celoten program in več informacij najdete tukaj.

Povezani članki:

Značke: