Napoved dogodka Dancing With Love Paradox v Klubu K4

Petkova plesna pravljica se bliža, zbranost in potrpljenje počasi popuščata. Axel Bartsch opravlja še zadnje popravke na skladbi “In Love”, ki bo premierno slišana v Klubu K4 ter kasneje izdana […]

Petkova plesna pravljica se bliža, zbranost in potrpljenje počasi popuščata. Axel Bartsch opravlja še zadnje popravke na skladbi “In Love”, ki bo premierno slišana v Klubu K4 ter kasneje izdana na založbi Danza Macabra Records. Pravličarji pod taktirko Nine Hudej, Petra Dundova in Tina Dobriča v svojem složnem ritmu pripravljajo prvič videne trike. Vizualna lokomotiva se počasi iz večdimenzionalnega sveta spušča v realnost in Matjaž Tančič še zadnjič lika na sijoči svili printane 3D fotografije, ki slišijo na ime Mimikrija.

V ljubljanski kleti bo samo za vas razstavljen inovativni 3D fotografski projekt, ki izhaja iz besed skrivanje, prikrivanje, stapljanje. Razstava MIMIKRIJA / MIMICRY je prva in največja ekshibicija 3D modne fotografije na svetu. Priznane modne in foto strokovnjake ter javnost je navdušila že v treh londonskih galerijah, sedaj pa v razširjeni obliki prihaja tudi k nam. Zgodbo sporoča skozi 14 fotografij, v velikosti 150x100cm. Gre za resnično unikaten dogodek in napoved 3D časov, ki prihajajo. Fotografije so bile posnete na 7-ih lokacijah v Londonu in Sloveniji ter razkrivajo kontrast med naravo in urbanim okoljem. So avtorjeva osebna izpoved, modeli in koncept fotografij na nek način predstavljajo Matjaža samega: od sozvočja z naravo pa do prikrite agresivnosti betonskega okolja.

Za pokušino…

Axel Bartsch- Coppa

 

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.