Maya kmalu s koncertom in novim video spotom

Prizor s snemanja video spota

Po odličnem nastopu na Izštekanih in pred koncertom v klubu Cirkus v Ljubljani (22. 2. 2012), nam Maya predstavlja nov single in videospot z naslovom ”Jst bom tle”. Lani je izdala novo ploščo “Čas za nas”, po mnenju nekaterih prvo slovensko polnokrvno neo-soul ploščo, na kateri je sodelovalo 17 domačih in tujih glasbenikov. Skladbo lahko že slišite na radijskih postajah po Sloveniji, videospot pa bo premierno predstavljen v klubu Cirkus 22. 2. 2012 pred koncertom Maye in 10-članske spremljevalne zasedbe.

Po uspehu prvega singla in videospota “A bi loh mi”, ki je odlično kotiral na radijskih lestvicah in se obdržal na Videozidu kar osem tednov, nam Maya, ki jo poznamo tudi po uspešnicah “Letela bom”, “Uuuu”, “Taka kot sm”, predstavlja nov single “Jst bom tle”, za katerega je prav tako posnela tudi videospot in se ravno nahaja v montaži.

“Jst bom tle”, mešanica soula, bluesa in gospela je delo Maye in Roberta Jukiča, svoj pečat pa so pustili tudi priznani glasbeniki Tonč Feinig (orgle, rhodes), Andraž Mazi (kitara) in v Izraelu živeči Gašper Bertoncelj (bobni). Po Mayinih besedah je skladba osebno izpovedna, komu je posvečena pa nam žal ni hotela zaupati. Na vprašanje, ali je ta oseba v spotu, je odgovorila pritrdilno, a več ni hotela izdati.

Videospot, v katerem se Maya znajde v obdobju in okolju dvajsetih let prejšnjega stoletja, je režiral Miloš Srdić. Posnet je bil v Zlatem zobu v Ljubljani, kjer se je Mayi in glasbenikom pridružila 10 članska snemalna ekipa in okoli 30 statistov. Maya nam je zaupala, da je snemanje, ki je potekalo od desete ure zjutraj do polnoči, kljub velikemu številu udeleženih, potekalo brez zapletov. Vzdušje je bilo sproščeno, omenila pa je tudi, da je prišlo do vroče krvi in posledično do pretepa, kar bomo videli tudi v spotu. Spot bomo lahko premierno videli na njenem koncertu 22. 2. 2012 v Cirkusu v Ljubljani, kjer se bo predstavila z desetčlansko zasedbo odličnih domačih glasbenikov.

 

Ekipa videospota “Jst bom tle”: 

  • Produkcija – A Atalanta d.o.o.
  • Režija in Direktor Fotografije – Miloš Srdić
  • Vodja snemanja Matea Lajtner
  • Kamere – Marko Bajzelj, Vladan Janković, Robert Remškar, Miha Čeak
  • Luč – Jernej Vaupetič

 

KONCERT V CIRKUSU: MAYA Z 10-ČLANSKO ZASEDBO

V sredo, 22. 2. 2012 ob 21.00 bo v klubu Cirkus v Ljubljani koncert Maye z 10-člansko skupino. Maya bo poleg materiala z nove plošče predstavila tudi novi single z naslovom “Jst bom tle” z albuma “Čas za nas”, ki ga je izdala pred nekaj meseci in ga pospremila s promocijskim koncertom v CUK Kino Šiška. Koncert je bil s strani njenih oboževalcev zelo dobro obiskan, zdaj pa se je pevka odločila, da album predstavi tudi medijem. Pred koncertom bo zbrane zabaval DJ Ubu (Radyoyo).

Cena vstopnice: 10,00 EUR

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: