Liquf začenjajo s promocijo prvenca Začetek konca

Liquf

Dolenjska skupina Liquf z letom 2012 načrtuje napad na glasbene odre, kjer bodo na klubski turneji predstavljali svoj prvenec Začetek Konca, v poletnih mesecih pa se vračajo tudi na festivalna prizorišča.

V četrtek, 26.1. se bodo predstavili Ljubljanski regiji in sicer v Popi’s pub-u. Lokal je bil lansko leto praktično njihov drugi dom, saj je prej omenjeni album nastal prav v njegovih kletnih prostorih, kjer se nahaja studio Garbage. Koncert bo nekaj posebnega, saj bodo premierno predstavitev svoj prvi videospot za skladbo Iluzija. Turneja se bo nato selila po celotni Sloveniji in se zaključila nekje proti koncu leta.

Liquf je bil v teh mesecih zelo aktiven tudi na drugih področjih. Po operaciji kolenskih križnih vezi se je uspešno nazaj na noge postavil pevec Franci Bastardi. Zaradi osebnih zadev, pa se je skupino odločil zapustiti eden izmed ustanovnih članov benda, Andrej Oblak, ki je veliko pripomogel k vsem uspehom v preteklih letih. Nova uspešna zgodba pa se že nadaljuje s prihodom novega basista Iztoka Radeja.

Fantje obetavne skupine Liquf so pripravljeni, da oznanijio nov Začetek Konca! Kako bo ta konec, ki je vse prej kot konec, zvenel, lahko slišite v živo. Vse datume prihajajoče turneje in še veliko več najdete na njihovi internetni strani www.liquf.si.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.