Spektakel v Stožicah stresel Ljubljano

Občinstvo v ekstazi

Ljubljana / Stožice
15. 12. 2011

Na deževni četrtek se j v stožiški dvorani odvijal predbožični spektakel X-RED christmas party z gosti, kot so David Guetta, Afrojack, Steve Edvards, Sunnery James& Ryan Marciano in Jaz von D. Gostje so veliko pričakovali, dobili pa še več …

Na začetku je nastopil odštekan dvojec Sunnery James in Ryan Marciano, ki je z udarnimi ritmi ogreval prihajajoče goste. S številnimi komercialnimi hiti in tudi bolj underground beatista pokazala, zakaj ju v svetu dj-ev štejejo za ene najboljših. Za njim je nastopil še Jaz Von D.

Za njima je na oder stopil velikan dance scene David Guetta. Do njegovega nastopa so se Stožice že dodobra napolnile. V svojem dvournem setu je odrolal svoje največje hite Commander,  Memmories, Gettin over you, Where Them Girls At… Tokrat se je mega zvezdnik pokazal v precej krajši verziji in tudi bistveno manj udarno kot lansko leto. Še vedno pa je dovolj že njegova prisotnost, da zabava uspe.

Nato pa je nastopil Afrojack. Njegov prvi set na naših tleh je obetal veliko in prav tako je tudi bilo. S precej močnejšimi beati in boljšo energijo je spravil dvorano v evforično stanje. S hiti kot so No Beef,  Bangduck in Take Over Control je pokazal, da se lahko kosa z Davidom Guetto. Po odzivu publike bi lahko rekli, da ga  je tokrat celo prekosil. Poleg vsega je med njegovim nastopom na oder stopila tudi najbolj znana »žurerka« Paris Hilton.

Na koncu lahko rečemo, da je prvi Red (x-mas) party, v produkciji organizacij Black Pony Entertainment Group in East European  Music Management, povsem upravičil napoved, da bo postavil nov standard plesno elektronskih zabav v Sloveniji: ponudil je vrhunski glasbeni program, še boljšo tehnično izvedbo in dekoracijo dvorane ter zvezdniški obisk presenečenja svetovnega formata.

Tekst in foto: Aljaž N., PR

 

Povezani članki: