O.B.I. v Clubu Simfonija

O.B.I.

O.B.I. v Clubu Simfonija

Drugi vikend v letu 2012, natančneje 14.1., bo stresel Slovenijo, kajti vrača se serija Schranz-Tanz Night v Club Simfonijo. Glavni gost tokratne že 28. edicije bo nemški hard techno zvezdnik – Tobias Lüke aka O.B.I. Za vse tiste, ki še ne veste kdo je O.B.I. boste to izvedeli v nadaljevanju članka.

Tobias Lüke aka O.B.I. se je rodil v Nemškem mestu Greven. Glasbo je začel vrteti pri 14ih; pri 18ih pa je prvič vrtel v Fusion Clubu v Münstru kot zmagovalec tekmovanja za newcomerje. Po uspešnem začetku je začel z organizacijo eventov TekkTribe, ki so hitro prešli v booking agencijo in leta 2003 tudi v založbo.

O.B.I. je kmalu postal uveljavljeno ime Hardtechna in je izdal izdaje kot Gehörsturz EP, ki je bila kar 6 tednov najbolje prodajan “release” na največji evropski internetni prodajalni – Web-Records. Z več kot 175 izdajami; s komadi na več kot 60 vinylkah, velja za enega ustanoviteljev Hardtechno scene. Njegove izdaje so pristale na najboljših Hardtechno založbah kot so: Compressed, Nerven, Skull Tunes, TekkTribe, Distorted, Abstract, Carnage, Combat Skill, Artillery, Crowbar, Lifeform, Working Vinyl, Hardwork itd.

Od leta 2004 je postal Tobias tisto čemur pravimo globalni DJ. Svoje sete in live acte je predstavil širom Evrope in tudi izven njenih meja. Svoje sete je odvrtel tudi na nekaterih največjih evropskih festivalih kot so Nature One, Awakenings in Monegros, kjer je O.B.I. vrtel pred 10.000 glavo množico in več.

V soboto, 14.1.2012 se vrača v Club Simfonijo, ki jo je obiskal že leta 2009. Dejal je, da lahko pričakujete nepričakovano 🙂

Več informacij o eventu TUKAJ / Nagradna igra za dva prosta vstopa TUKAJ

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.