Danes v Aritmiji

Aritmija

Med koncerti zadnjih dveh aritmičnih tednov nas je povsem osvojila, morda celo začarala afro soul pevka NNEKA, ki je s SEVERO GJURIN in DEJANOM LAPANJEM v Kinu Šiška zaključila letošnjo “drugogodbaško” sezono. Pod isto streho nas je navdušil tudi naš mednarorno priznani harmonikaš BRATKO BIBIČ & MADLEYS, ljubitelji trash metala pa so krepko dozo nostalgije dobili z legendarno SEPULTURO, EXODUS, HEATHEN in DESTRUCTION – v Šiški so namreč rohneli s svojimi največjimi hiti. V Gala hali smo ujeli kultne ameriške progresivce CYNIC, Tovarno Rog so tresli stonerji KARMA TO BURN, doom legende PREMONITION 13 pa so napolnile velenjski eMCe.

V Inkubatorju predstavljamo zasedbo NULA KELVINA s prvencem MOŽGANI NA PAŠI, LUKA razmišlja o glasbenem letu, ki se poslavlja, kdo in zakaj je letos na domači glasbeni sceni pustil poseben pečat pa smo povprašali tudi nekatere od tistih katerih glasbeno mnenje cenimo 🙂

Na zagovor k MIHI bo sedel GORAN ŠALAMON – FRIŠKI iz DEMOLITION GROUP, ki so med drugim letos s PLANETOM STARCEV tudi doprinesli k žlahtnosti bere domače glasbene scene.

Seveda pa vas čakajo tudi vredne glasbene nagrade, med katerimi izstopata odlični novi plošči AMY WINEHOUSE ter KORN. Poslovili se bomo z zadnjo koncertno prognozo letos 🙂

Po tem ponedeljku imate 2 meseca več kot dovolj časa, da si spočijete ušesa – vidimo se spet 20. februarja 2012 in od takrat naprej vam bomo težili TEDENSKO!!!

Povezani članki:

Značke: