Skupina LIQUF išče basista!

Skupina LIQUF išče basista!

Skupina LIQUF išče basista!

Skupina LIQUF svoje uspehe niza že 4. leto zapored, njene korenine pa segajo celo tja v leto 2006! Največji preskok je bila seveda izdaja prve plošče z imenom »Začetek Konca«, ki so jo fantje izdali 2.septembra letos (www.liquf.si). Komadi kot so Krila, Iluzija, Beri, Jameson, Zgubljen,… so že prepoznavne radijske uspešnice, ki so skupaj požele že kar nekaj nazivov popevk tedna itd. Kljub uspešni zgodbi, pa se je pred kratkim eden izmed ustanovnih članov benda odločil, da zaradi osebnih razlogov zaključi sodelovanje z glasbeno skupino. Ker so ostali člani skupine še vedno zelo lačni ustvarjanja, koncertov ter novih glasbenih uspehov, seveda nadaljujejo svojo glasbeno pot in sedaj na vse pretege iščejo kvalitetno zamenjavo na poziciji basista.

Skupina LIQUF zato z današnjim dnem javno odpira vrata vsem basistom, ki bi želeli poizkusiti svoje spretnosti in morebiti postati del »Liquf zgodbe«.
– Če igraš bas kitaro že vsaj 3 leta,
– imaš izkušnje z igranjem v bendu ter
– te ni strah javnega nastopanja na odru,
si že eden izmed potencialnih kandidatov! Prostor, kjer potekajo vaje se, trenutno nahaja na Dolenjskem, in sicer v kraju Krmelj (petek, sobota, nedelja)! V določenem primeru je možna tudi preselitev vaj v Ljubljano (vaje bi potekale med tednom; v primeru izkušenejšega basista!), zato ste vabljeni kandidati praktično iz celotne Slovenije. O ostalih detajlih, se bomo pogovarjali naknadno…

Prosim vse zainteresirane, da skupino kontaktirate do sobote, 12.11.2011!

Liquf bo, v okviru svoje izdane plošče, januarja pričel tudi s koncertno turnejo imenovano »Začetek Konca«, zato naj kandidati v letu 2012 pričakujejo veliko koncertiranja ter ustvarjanja. Prav zaradi ogromno vloženega truda, se bo moral novi član zavedati odgovornosti ter biti 100% pri stvari, ko se bo debata vrtela okoli glasbene skupine Liquf.

Pogoji niso zahtevni, zato pozivamo vse, da ne oklepate in čimprej kontaktirate na spodnji kontakt, morebitni kandidati pa lahko slišijo celotno ploščo na youtube portalu skupine Liquf- LiqufOfficial.

KONTAKT:
Franci Bastardi
[email protected]
031 862 948

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.