Red (x- mas) Party koda: rdeče

Red (x- mas) Party koda: rdeče

Red (x- mas) Party koda: rdeče

Organizatorja dogodka Red (x-mas) party bosta dan pred dogodkom Areno Stožice odelo v rdečo barvo. V tem trenutku že obstajajo ilustrativni izrisi Arene, na katerih so jasno začrtane scenografske smernice. Strop arene bo prepleten z živo rdečimi trakovi, med katerimi bo nanizanih kar 100 prazničnih balonov raznolikih premerov ter 100 disko krogel, ki bodo poskrbele za privlačne svetlobne odboje. Na svoj račun bodo prišli tako petičneži, kot najbolj zvesti oboževalci Davida Guette, organizator pa je napovedal tudi ostale glasbene ikone, ki so močno zaznamovale vrhove glasbenih lestvic. Obeta se eden največjih in scensko najzahtevnejših dogodkov leta, o čemer pričajo tudi spodnje številke.
 
Napovedi o rdečem spektaklu
Če je bilo lansko gostovanje Davida Guette prelomno v smislu novega prizorišča zabav, bo vnovičen prihod enega trenutno največjih svetovnih glasbenih zvezdnikov pravi scenski presežek. Poleg Guette prihajajo na Red (x-mas) party še hitoidni Afrojack s svojim MC-jem, pevec Steve Edwards ("glas Boba Sinclara"), vroči Jaz von D ter najbolj priljubljena didžeja med dolgonogimi angeli Victoria’s Secrets, Sunery James & Ryan Marciano. Izjemen glasbeni program pa ne bo edini presežek tega večera. Organizatorja bosta namreč opravičila ime zabave, ki v svojem imenu napoveduje pohod rdeče: dvorana se bo, sodeč po prvih videnih scenografskih načrtih, dobesedno kopala v barvi, ki simbolizira strast, toplino in ljubezen.
 
Stožice, ki so pred kratkim doživele tudi temeljito rekonstrukcijo akustike, bodo letos za vse, ki ljubijo dober zvok in vroče vizuale, prava prednovoletna party poslastica. Na dodatno razširjeni odrski konstrukciji bo kraljevala ogromna LED-stena, ki jo bosta do popolnosti izkoristila VJ Rasta on the Mouse in Guettov osebni mojster vizualizacij. Teater luči bodo dopolnjevali barvni laserji, Red (x-mas) party pa bodo zaznamovali tudi specialni efekti in popolna stilska preobrazba Arene, ki bo za eno noč preoblečena v rdeča oblačila. "Kreativno scenografsko in tehnično zasnovo bo nadgrajevala impresivna površina LED-stene iz katere se bodo bohotile inovativne predbožične vizualije ter kompozicija diamantnega ringa pred odrom, kjer bodo imeli obiskovalci možnost iz neposredne bližine, v zavetju scenskih elementov, prisluhniti glasbenim atrakcijam," so povedali v organizacijski ekipi Black Pony in EEMM.
 
Elektronska pravljica v rdečem
Za mnoge bo Red (X-mas) party pravo novoletno darilo, zato ne čudi, da se pogovori med obiskovalci zabave vrtijo predvsem okoli dress coda. "Rdeča barva je optimistična, vitalna barva gibanja ter strastnega življenja. Je najbolj človeško izrazna, ekstravertirana barva, ki je povezana s polnostjo življenja in dejanji strasti", sporoča organizacijska ekipa, ki verjame, da bo z udarnim izborom glasbenega programa in dizajnerske scenografije presegla dosedanje standarde elektronskih zabav v Sloveniji.
 
V tem trenutku že obstajajo ilustrativni izrisi Arene, na katerih so jasno začrtane scenografske smernice. Strop arene bo prepleten z živo rdečimi trakovi, med katerimi bo nanizanih kar 100 prazničnih balonov raznolikih premerov ter 100 disko krogel, ki bodo poskrbele za privlačne svetlobne odboje. Scenografi bodo za potrebe rdeče dekoracije porabili preko 3.000 m2 tekstilnih materialov. Areno bo razsvetlilo preko 200 kosov inteligentnih luči ter več barvnih laserjev. Vizualni efekti bodo vidni na več kot 500 m2 površinah LED zaslonov, ki bodo razporejeni po celotni areni. Za kvaliteten zvok bo po areni nameščenih več kot 100 zvočnikov, celotno odrska, scenska in tehnična oprema pa bo pripeljana z desetimi tovornjaki.
 
Armada zaposlenih
Na dan dogodka bo v Areni Stožice za nepozabno vzdušje skrbelo več kot 500 oseb, ki bodo skrbeli za varnost, gostinstvo, organizacijo in koordinacijo ter seveda tehnično dovršenost celotne postavitve in scenografije. Za red in varnost bo skrbelo preko 200 varnostnikov, rediteljev in informatorjev – slednji bodo nosili posebne oznake, da bodo vidni obiskovalcem. Zaradi zahtevne odrske konstrukcije se bo celotno prizorišče postavljajo že dan pred dogodkom.
 
Predigra pred velikim dogodkom – RED (X-MAS) PARTY turneja
Ta petek se promotorji zabave podajajo na pre-party turnejo po Sloveniji, ki jo podpirata Mojstrovina narave in Burn. Red (x-mas) Party – Preparty Tour sestavlja serija šestih uradnih ogrevalnih zabav v rdečem, na katerih bodo organizatorji ob hitih Davida Guette, Afrojacka, Steva Edwardsa, Jaza von D-ja ter Sunneryja Jamesa & Ryana Marciana, razdelili nekaj lepih nagrad. Obiskovalci prepartyjev bodo imeli možnost kupiti vstopnice za rdeči božični spektakel v Stožicah po nižji ceni.
 
Koledar turneje Red (x-mas) Preparty:
 
PE 25/11 – Red (x-mas) Preparty tour with
BAGGY BEGOVIC (NL) & TIM URBANYA @ Klub Cirkus, LJ
 
SO 26/11 – Red (x-mas) Preparty tour with S.E.C.R.E.T. Disco @ Planet Tuš, KP
 
ČE 01/12 – Red (x-mas) Preparty tour with
JAZ VON D (NL) & TIM URBANYA @ klub Top, LJ
 
PE 09/12 – Red (x-mas) Preparty tour with
RAAY FOXX (UK, Defected) & TIM URBANYA @ Extreme, KR
 
SO 10/12 – Red (x-mas) Preparty tour with
RAAY FOXX (UK, Defected) & TIM URBANYA & DJ Andy @ Planet Tuš, CE
 
Vsi obiskovalci zabav se bodo lahko pred posebnim foto-zidom fotografirali s svojim najljubšim DJ-jem, svojo fotografijo pa bodo lahko poiskali na facebooku in se potegovali za vroče nagrade.
 
Podrobnosti o turneji in njenih posameznih etapah:
 
 
Na svoj račun bodo prišli tudi najbolj zahtevni
Red (x-mas) Party se prilagaja željam obiskovalcev velikih glasbenih spektaklov tudi z razširjeno paleto vstopnic. Ob parterju, zelenem ringu (spodnja tribuna) in rdečem ringu (zgornja tribuna) je največjim oboževalcem Davida Guette in ostalih nastopajočih na voljo tudi zlati ring (fan pit), za ljubitelje dodatnega razvajanja pa so oblikovani kar trije VIP paketi. Ob VIP sedežih in ložah na VIP tribuni, lahko Red (x-mas) Party doživijo tudi iz prve vrste pod odrom, kjer bodo v diamantnem ringu, ki med oboževalci Guette velja za najboljšo pozicijo, lahko uživali tisti, ki želijo dogodek in zvezdnika izkusiti najintenzivneje. V ta namen je organizator za zakup VIP-lože in nakup vstopnice na diamantnem ringu vključil ločeno gostinstvo z možnostjo izvedbe cateringa, parkiranje na VIP-parkirišču v Stožicah in vstopanje v dvorano na VIP-vhodu. Naj kot zanimivost omenimo, da je v prodaji kar 7 razredov različnih razredov vstopnic. Več o vstonicah na www.eventim.si.
 
INFOTEKA:
 
VSTOPNINA / ENTRANCE FEE
Začetne predprodajne cene / Starting presale prices (9/11 – do razprodaje):
Rdeči ring (zgornja tribuna) / Red ring = 28
Zeleni ring (spodnja tribuna) / Green ring = 32€
Parter / Ground level = 39€
 
Redne predprodajne cene / Regular presale prices:
Rdeči ring (zgornja tribuna) / Red ring = 38
Zeleni ring (spodnja tribuna) / Green ring = 42€
Parter / Ground level = 49€
Zlati ring (fan pit) / Golden ring (fan pit) = 65
Diamantni Ring (VIP pred odrom) / Diamond Ring (VIP in front of the stage) = 85
VIP tribuna / VIP seat = 100€
VIP lože / VIP boxes => [email protected]y.si // 041 351 897
 
Predprodaja EVENTIM + Petrol + Big Bang + Kompas + …
t: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob/mon-sat/lun-sab 08:00 – 16:00)
 
SPLOŠNE INFORMACIJE / GENRAL INFO
Domača spletna stran Red Party: www.redparty.eu
Official FB Red (x-mas) Party Event: http://www.facebook.com/event.php?eid=233921423327664
 
STAROSTNA OMEJITEV = 16+ (ter -16 v spremstvu staršev)
Vstop na prireditev imajo osebe z dopolnjenimi 16. leti starosti. Osebam, mlajšim od 16 let, je vstop prepovedan brez spremstva staršev ali drugih zakonith skrbnikov. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. (Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70/2006);
 
VIP CLUBBING & LOŽE / VIP BOXES & TABLE RESERVATION
t: +386 (0)41 351 897 // e: [email protected]
 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.